Det är så sjukt viktigt att spela i ett par sköna fotbollsskor, alla är verkligen inte sköna, jag har privilegiet att ha egen sponsor, så jag får chansen att prova olika modeller, jag har smala fötter, därför har jag valt denna modellen, nackdelen med att vara kvinna och spela fotboll är att senior modellen ofta börjar i större storlek så man får gå ner i junior, inte så jävla ball, skorna jag hade förra året var de skönaste skorna jag haft någonsin, det som är skit är att jag inte får den modellen i år, för de görs bara i större storlekar, men jag börjar springa in den nya modellen nu… men det tar tid… men de ska nog bli några assist ändå..puma har alltid läckra färger…

Torbjörn hatar grälla färger, så när han har brist på förslag på lag indelning säger han alltid de med fula skor där borta, då är de alltid vi med lysande färger, de finns bara svarta skor i hans värld, han säger att man blev nedsparkad på hans tid om man hade färgade skor, jo de stämmer väl fortfarande…sätter i denna bilden då som ett av alla bevis att de fortfarande är så..


R.I.P mina favorit skor

men vi blickar framåt..

den senaste färgen, trodde tb skulle få hjärtinfarkt när ja kom ut med dessa……

kärlek\J