Mina tankar om mat

Kolhydratinfo pepprad har man blivit sen den dagen man börja spela fotboll, * du måste äta pasta innan efter och helst imellan match *lite krydd*. För er äldre så betyder krydd eller krydda att överdriva* men nästan så mycket käkade man, man visste inte bättre då, fan då skulle man äta drömma och skita pasta,  jag gjorde slut med mitt kolhydrat*främst pasta* förhållande förra somarn, eller jag skar ner på det ordentligt.

 Det gick knackigt i början och saknaden av mina ex cannelloni, tortellini, papardelle,spaghetti och tagliatelle var stor, jag var trött hängig ja orkeslös, men sen kom vändningen, intag av mer protein och fett har gjort mig till en sundare, friskare och vältränad elitfotbollsspelare. Har inte vart sjuk sen jag började med det, och då har ändå Adam andads på mig när han vart sjuk. Haha bakterierna bara studsar bort från mig som en jävla studsboll. Känner mig oövervinnerlig, en gladiator, har aldrig känt mig så vältränad som jag gör idag, och då har jag bara valt att ligga lågt med intaget av kolhydrater. Ni undrar säkert hur fan pallar hon träna utan tanken tankad med kolhydrater, förklaringen ska ni få av någon som kan förklara det bättre än jag, det enda ja kan säga är att jag har aldrig orkat så mycket som jag gör.

 Det var min fina underbara kusin Anetth Lindström som presenterade mig för LCHF, kommer länka lite info för er som är sugna på att må bättre. Hon skällde på mig i stort sett och fråga mig va fan jag syssla med, vill du inte kunna prestera till 100%? Jo sa jag, ja men då ska du veta att de du trycker i kakhålet utgör istort sett 80% av din prestation, då började mina tankar skena iväg som nån jävla travhäst, Då bestämde jag mig. För jag har sagt till mig själv att jag ska bli så bra som möjligt,! nu är jag på god väg! Går mot min bästa säsong hittils,  jag äter 3-4 ordentliga mål om dagen frukost-lunch-träningsmål-middag- men ioch med att våra träningar är senast 16.30 så blir det alltid en sen middag på kvällen, jag är skit noga med att få i mig det jag behöver, för då kan jag prestera 100% jag har lovat mig själv att aldrig skylla på att jag inte hunnit äta,eller ätit för lite.

 Jag går ALL IN, jag älskar mat! ska be min kusin skriva ett mer förståeligt inlägg om kost så vi som inte har tagit en dokturand inom kost och hälsa ska förstå lite lättare, en light variant gav hon mig, hon är skit bra på förklara så vi vanliga dödliga förstår, för info gå in på matdagboken.se sen vidare på rubriken info- på vänsterspalten finns det en länk om LCHF

gårdagens mat: kyckling file, avocado en majonäs,bacon och vitkålsröra