VS.

0-1

2283 åskådare

Äntligen fick man spela på Borås arena, äntligen fick ja komma och spela i min hemstad inför familj,släkt och underbara vänner... såg på vår lineup att det fanns mycket stöd, med ett strålande väder, och fantastisk inramning, gick vi segrande ur matchen....

Vi fick kämpa för segern, denna dag saknade vi pigga ben, och samtliga kom inte upp i en 100% prestation, vi gick på 60% kändes de som, det gick vägen denna gången, men de kunde också straffat oss, vi har inga lätta matcher kvar, och att spela så här kommer inte räcka till den framgången vi vill ha under hösten, vi hade dåligt fokus på våra avslut, då jag tycker att vi borde stängt och avvgjort redan i första,vi har iallafall tre rena lägen att göra mål på, men skjuter rätt på målvakten, vi hade många fina kombinationer i första halvlek,där vi äger bollen istort sett hela matchen, kortpassningsspelet är de stundtals världsklass på, men vi måste byta ut stundtals mot ofta...slarv i i sista tredjedelen, där vi ofta tvingar fram omöjliga passningar, istället för att ha tålamod rulla runt, och sen utmana igen, vi gör iallfall ett snyggt mål, skönt var det att få göra ett mål, ETT NICKMÅL på arenan inför så många man känner, det var en perfekt boll från Jenny som det bara var att sätta dit pannan på. I andra halvlek jobbar vi en och en, de resulterar att det blir onödiga hål i vårt försvarsspel och de  gör att vi får springa onödigt mycket,istället för att komma rätt från början och jobba därifrån,

När Dalsjöfors kom på besök hos oss, backade de hem och stod 11 spelare i straffområdet, och drog upp bollen så fort dom fick tag på den, fotbollsmördare! vart finns utveckling i de? man förstår att de behöver kriga till sig poöng när de befinner sig i läget som de gjorde/gör, men de såg inte ut att ha roligt, osäkta,otrygga..

igår, gav dom en injektion av mer trygghet,tron på sig själva, ett roligare spel,de vågade anfalla, de backade inte enbart hem, och de resulterade att de hotade framåt denna gång, så en stor eloge till att de ville spela fotboll, de kommer säkert sno någon poäng, innan säsongen sa jag att de max skulle ta tre poäng, de har två nu och jag tror de kommer ta någon mer, hoppas givetvis att de kan chocka malmö, ge oss lite vind i seglen..

Tack alla underbara vänner,familj,släkt för att ni dök upp på arenan och förgyllde min dag,!!

4poäng nu upp till Umeå&Malmö......

 

så jävla glad att få göra mål. en bild säger mer än tusen ord...ville få igång publiken när ja gjorde mål,lyfte armarna mot publiken, sen kom jja på ja just de vi är inte på valhalla hahhaha......tänk om vi hade så mycket publik, så underbart roligt att spela inför så mycket publik, så JÄVLA kul!

KÄRLEK/J