Jag tillhör den där typen att om inte jag får mat väldigt fort när jag är hungrig så kan jag få ett psykbryt, det jag vill säga med det är att jag sällan gör långdragna middagar, all respekt till er som gör grytor som puttrat i timmar, surdeg som matats under en vecka osv, nej jag är inte där än kan man säga, eller där än väldigt jävla lååångt borta med det där, när jag gör mat vilket är 9/10 efter någon sorts träning så är man ju på gränsen mellan liv och död (inte ordagrant) men de känns så, mat nu nu nu, blir så förbannat grinig, därför kommer jag dela med mig av lite recept då och då som jag tycker är väldigt gott som man gör på max 40min det är vad jag pallar så här kommer ett recept på en Körvlöda, man kan använda vilken tjockkorv som helst,jag varierar så blir de inte tjötigt, idag använde jag mig av vanlig lunchkorv Svenskt Kött GIVETVIS, andra gånger har jag använt andra kryddkorvar, bara den är någorlunda tjock så går det bra

KÖRVLÖDA

korv: 6st lunckorvar

2 stora lökar

krossade tomater

3 dl grädde

Ugn 200grader 35min

snitta ett snitt i korvarna och dra bort allt skinn, hacka löken, öppna upp korven och knö i så mycket lök du vill ha i varje korv, blanda grädden och tomatkrossen lite salt och vitpeppar blanda häll över all sås över korven , in i ugn

eftersom jag äter glutenfritt, så hade jag quinoa till detta


 

skriv gärna va ni tyckte efteråt=)

puss