-förberedelser är så viktigt-

-alla är olika- det handlar om ansvar-

kvällen innan jag går och lägger mig, ligger jag alltid och spelar upp morgondagens match i huvudet, där jag ser mig själv lyckas i varje situation, tunnlar, slår goa pass,fintar och löper mycket, för på morgonen när jag vaknar så har man en positiv känsla..jag laddar på olika sätt beroende på vad det är för motstånd man ska möta.

borta match/mat vi stannar i stort sett alltid på något sunkigt rasta, där jag alltid väljer fisken, eller ja panering med lite spår av fisk, man får verkligen leta efter fisken, med tanke på att jag undviker spannmål,så krävs det eget ansvar från mig, till  frukost idag  käkade jag svärmors snitzlar från igår tillsammans med lite sallad och turkisk youghurt, jag köpte med mig färdiga biffar och tog coleslaw från igår som innehöll vitkål,majonäs och bacon, som jag tog efter paneringen,för det finns ingen möjlighet att kunna prestera på sån skit kvalite till mat, gjorde även en smothie bestående av frusenfrukt,grädde,ägg,vatten,avocado och turkisk youghurt som jag hinkade i mig efter biffarna,sen var man i land, det du stoppar i kakhålet utgör hela 80% av din prestation, efter att jag fick reda på de så lovade jag min kollega kroppen att han aldrig skulle utstå självsvält under en fotbollsmatch, jag ska fan prestera på 100% i varje match. så ni som skiter i vad ni äter, ni bör tänka om i fall ni vill nå det sista steget. H20 är ju skit viktigt, men inte att bara hinka flarra efter flarra, jag häller i lite mineral salt för att binda vätskan, annars blir herr toalett irriterad över allt onödigt gäspel på honom. När det är hemma match är allt så mycket enklare, för då kan du välja vad du själv vill äta.

musik, musik är viktigt, där är det också olika beroende på vad det är för match, är det en toppmatch är man så spänd,nervös och taggad, att man istället behöver dämpa sig själv för att inte bli övertaggad, det är en svår balansgång om man inte jobbat med det, och experimenterat med det, för de måste man göra för att nå det som passar en bäst, när det är en botten match blir det automatiskt att man slår av på energin då måste man komma upp i energinivån då vill jag alltid ha mer upp pumpad musik med fart i, för när jag kan reglera min sinnesstämning inför match då kan jag alltid vara 100% redo och närvarande oavsett vilka motståndare som står på andra planhalvan när domarn blåser.

i bussen, har jag alltid med min laptop, för jag måste titta på min stora fotbollshjälte i livet, zinidine zidane, de fann ingen som inspirerade så som han gjorde, så det är skönt att minnena från hans skills lever kvar på youtube, ja kan säga att jag älskar honom, han har betytt mycket för mig genom mina fotbollsår, så jag ser alltid på tre speciella youtube klipp på honom, där jag ALLTID avslutar med att en tår rullar ner från min kind,

uppvärmningen är skitviktigt, att man tar in en positiv go känslan, innan visste jag inte hur jag skulle styra bort känslan av trött kropp opigga ben, men nu har jag lärt mig att dra den negativa känslan åt helvete, genom att vara positiv, att övertala hjärnan att jävlar va pigg jag är, låter konstigt, men det ger effekt,

 <3

 

gåshud

 

kärlek