vi som går efter LCHF 6 dagar i veckan blir också sugna på sött ibland, så i onsdags på min lediga dag från fotbollen,tänkte jag införa bakdag ala onsdag 'får väl se hur länge ja håller de där' men jag bestämde mig för att testa att göra egna bounty som jag hittade på matdagboken.se de va rätt bökigt men perfekt läge att jobba med mitt taskiga tålamod, för de blev verkligen ett test, nästa gång de ska avancerade bak ska ja vara effektiv och tvätta emellan,hehe jag har verkligen tagit ett steg framåt mot mer tidskrävande grejer, för tidigare så hade jag bläddrat förbi recept om de tog längre tid än 30min att göra...de fick bära eller brista, haha och de bar!

Bounty

50g kokosfett

1dl sukrin (de hittar du i hälsobutiker)

1dl vispad grädde,  (ja den fetaste!annars blir de ingen fest)

1dl kokosmjölk (märket kung markatta är bra.de är som att välja en ferrari istället för opel)

1dl torkade kokosflingor

100g mörkchoklad 70%

.smält sukrinet och kokosfettet i en kastrull,-   2.släng sedan i kokosmjölken,grädden och kokossmulorna och låt de sjuda 'sjuda hade jag väldigt bökigt med,hade ja ju aldrig gjort innan,så de var där strulet började haha, 3 rör ihop allt och ställ de sedan i kylen i 1 timma för vila   4. nu ska man kunna forma smeten till 12-14 kvadratliknande bitar, *här gick de åt helevete för mig, då de inte ville bli någon formande smet för mig,de hade väl förmodligen me de där sjuda skiten att göra, men lovar att ni icke amatörer löser de, om ni är amatörer som mig så kom ja på den briljanta idèn (JAG kom på de) att min rinnande smet i sådana där man gör is i, dom är ju i den formen man vill ha,haha ,  5. oavsett vilken variant ni kör så ska dom in i frysen i 1 timme, är den rinnande varianten inte redo ha inne den lite till, 6.  smält chokladen FÖRSIKTIGT, gör inte som jag brände chokladen så brandlarmet nästan slogs på, fick springa och köpa ny,min vanliga tur, 7.  doppa bitarna i chokladen  8. ställ in de blivande godingarna i frysen så de kallnar, sen kan ni förvara dom i kylen....  

servera till kaffet!

tog med bitarna till torsdags träningen,  brudarna tyckte verkligen om dom, och jag ÄLSKAR DOM, så de var så värt allt jobb ,hade dom bojkottat dom så hade ja tryckt upp dom där solen aldrig skiner,hehe

jaja lite knöcklig form med chokladen,men ni kan ju inte jämföra dom som finns i affären, för de måste ju vara någon som slickar varje choklad slät, elleeeer?! hehe

/J