Ja hur gick det för mig med  min Banana creme pie,? jo ändå helt ok, smaken får ***** solar men utseendet får jag jobba med, kunde lika väl vart en tre åring som satte ihop det där, men dra åt h*****e va gott det var, det var verkligen värt koktimmarna, men jag skulle nog kokat en halv timme till tror jag.När kokandet var klart skulle man låta burken svalna, om den inte får svalna ordentligt så kan den också explodera och spruta ut varm kola, va fan är det frågan om liksom… så nu har jag bakat på liv och nöd CHECK man skulle kandera nötter och ha på toppen,….. eee dom råka brinna upp, och kom ut som kolbitar…*FAIL*

Här hittar ni receptet:http://www.recept.nu//1.307886/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/banana_cream_pie

Min paj såg ut så här skratta inte…=)

mjölk som blir kola

min paj

 jaha de var så här den skulle se ut?! haha

kärlek/j