Jag har inte direkt några fobier eller så, eller ja går ju inte i banorna att nu vill jag hoppa fallskärm osv, Men något jag absolut känner är äckligt de är fan att ta i grejer, de spelar ju ingen roll om jag tvättar händerna efter jag vart på toa om 45 andra inte gör dem, fan va äckligt! Ett av de äckligaste ställena i Göteborg är i Nordstan på väg mot Centralstationen då du måste slå upp dörrarna genom tunneln, ser jag att  någon ligger före mig så drar jag hellre en rush efter personen så ja slipper ta i dörren, tror dom gjort om dom nu iallafall, nu kan du sätta i armbågen och öppna, men sånt tycker jag är vidrigt, tar man i dörren så har du ju i stort sett tagit på de som inte torkat sig, alltså deras könsorgan, 

Lika äckligt känner jag att det är på spårvagnar, stå och hålla i stången, offentliga toaletter där de ligger en kissdroppe eller något annat vidrigt när man ska sätta sig, seriöst fan sitt ner och torka färdigt dig, eller om du vet om att du brukar kiss droppa torka bort de då efter dig,

New York, där mådde man dåligt, så smutsigt, man gick ganska snabbt in på Victoria Secret och köpte handsprit, luktade skit fräscht med, pengar och framförallt mynt är läskigt med, först betalar man med skiten när man köpt mat och sen trycker man maten efter man hållt i de, yeäääk!!

Men anledningen till detta inlägg är den äckliga filten i sängen här på hotellet, jag vaknar av rädsla varje natt och känner hur den ligger över mina ben, åhhh den är så vidrig!den liksom söker upp mig, den vill liksom direkt ligga på min hud med, tänk hur många kvalster arter de ligger i den, men nu de sista dagarna ska ja fan vrida på värmen i rummet och bara sova i de här lakanet, lakan för övrigt hur kan man bara få ett lakan ok när de är högsäsong här, i natt ska ja bränna kvalstren på bår, de är nästan så man heller inte vill skutta omkring på hel täckningsmattan som är orange och aldrig vart utbytt sen de var inte med orange..60- talet? Jag måste skylla på Lisa Ek hade inte hennes ständiga äcklande över filtar vart än vi ser en filt så hade jag nog gosat in mig i främmande filtar…nooot

Har ni några mer äckliga saker som ni verkligen äcklar er över?

se bara på den, sjukt äcklig

ja den här är ju inte från 2012

igår tänkte ja att JAG skulle få vara lite äcklig och släppa ut den förmoda svampodligen under min stortå, fräscht, men va fan ja spelar fotboll, inte förrän karriären är över kommer de bli normala igen…eller?

Kärlek/ johanna