Haha,kanske  inte är så smart att just lägga in en bild på sina egna muffins som man gjort, men det blir lite charmigt ändå, men är det första försöket så har muffinsarna rätt att se ut så här, hehe, man är faktiskt inte odödlig, men de kommer bli en tävling för mig att hela tiden försöka få dom att se cafe perfekta ut, nja har ett antal muffins framför mig, men dom var goa, även fast de ser ut som en tvååring gjort dom.. just nu är jag inne i en testa på och göra nya saker inom mat fas, om jag övertygat er med mina hemma tagna bilder på mina muffins så kommer  receptet, som är hämtat från matdagboken.se

5st ägg, 1dl fetaste grädden, 1dl riven ost,(gärna hård ost)

100g rökt skinka, 1 msk finklippt gräslök

Gör så här:strimla skinkan, vispa grädde och ägg och tillsätt sedan riven ost, gräslök salt och peppar, häll upp smeten i muffinsformar, lite kraftigare formar annars försöker den fly som ni såg mina gjorde, grädda i ugnen ca 20 min i 175 grader,

till de fixade jag en skål med blandade nötter,turkisk youghurt och lite päron, käkade detta till kvällsmål, men de blir muffins till frulle imorgon med en go smoothie, go kväll och smaklig måltid!