Mjaa kanske ligger något i detta, kollar lite i min träningsdagbok och där har jag fyllt i att jag haft 2 hela dagar hitills på min semester från fotbollen där jag inte gjort ett skit, vi börjar på måndag 4/7 igen, nu tycker ni fan hon har tappat de, men de är sån här jag är, mamma säger träningsnarkoman, jag säger mänsklig livsnjutare.

 Haha, jag älskar att jobba med kroppen jag är som lyckligast då,*jag vill vara lycklig så länge jag lever* semester för mig har under de senaste åren vart att jag tränar när jag vill*inga tider* hur jag vill och vad jag vill, jag befinner mig i min hemstad* vissa anser de är en by* men de står Borås stad när man kommer in i staden! På denna korta semester * känns som en evighet,saknar mina fotbollsvänner så* så har jag hunnit med att träffa många boråsvänner, paddlat kajak, sprungit intervaller,distans,stenåldersstyrka, umgåtts med min goa familj och egentligen bara fokuserat på mig själv, vilket man sällan får tid över till när man är mitt uppe i fotbollsträningen under säsong.

 Klockan är snart tio, och jag ser framemot vad dagen har att erbjuda, om jag får bestämma så kommer den innehålla mycket, fullspäckade dagar älskar jag, vila ska jag göra när jag är död, längtar till ikväll då jag ska käka gott tillsammans med goa borås brudar, ¨LIFE IN EVERY BREATH¨