jag verkligen älskar ost, utan ost finns jag inte, ne de var lite väl överdrivet, eftersom jag försöker att hinka i mig med socker som det ändå finns  i typ allt vi äter fast som vi inte vet om, så är det bättre att trycka ostchips, jag har tryckt dessa i mitt föredetta kakhål hela julen, har de som snacks när jag blir sugen, men har också haft de till maträtter sådär lite vid sidan om, skit trevligt.

ta fram en plåt, mata ut ost skivor vik den dubbelt och placera ut de över hela plåten(på bakplåtspapper, annars kommer ni gråta när ni måste skrapa bort dom)

välj ut er favoritost, eller om ni har julrester som ni fått i er julkorg på era arbetsplatser,( de ska änna va lite smak på osten)

in i ugnen på 175 grader, tills dom ser redo ut,lite färg, sen tar ni ut dom och petar av dom och lägger på en tallrik så dom svalnar,

KLArt, och efter de så känner ni: de här var inte sista gången jag gör dom imorrn mä

under julen så har min syrra vart i Sverige och lärt mig att man kan göra chips av salladsblad, jag skratta när hon berättade de, hur fan ska de gå till,och ni tänker att de är lite väl överdrivet, men testa släng in bladen i ugnen,  det smakar jätte trevligt men de var lite meckigt för de är på det berömda håret att de bränns vid, man måste hålla vakt

vi testade lite olika sallader, min personliga favorit blev romansallad,

du tar en bakplåt med bakplåtspapper, blandar en skål med olivolja och salt, sen smetar du in bladen i de och in i ugnen 200g va noga att de inte bränns för de går ganska fort, låt de svalna....klart, skit spännande

skala någon morot och skär några gurkstavar sen har ni fixat en liten hälsokväll

och kroppen tackar och bockar

Kärlek/J