Håll i hatten laxälskare, jag har alltid haft en tendens att antingen göra så att fisken blir torr, eller halvt rå, men nu jävlar har jag fått till de,tack vare min underbara vän Jenny, ja satte fanimej den på första,

tips till efterrätt(=bästa rätten) kesella vanilj med frukt, också by jempolicious

Jennys laxrecept (4 port.)

4 laxbitar, 1 citron, 2 paprikor, 1paket coctail tomater, 1 mozzarella paket, färsk basilika och olivolja smaksatt med citron,

Riv av 4 st foliebitar, lägg laxen på foliet, peppra och salta (ös på), riv av citronskalet och strö över bitarna, kläm även ut saft över bitarna, skär paprikan och tomaterna i så stora bitar du vill ha, lägg ut runt firren, lägg på mozzarella bitar hela vägen på laxen, sen lägger du lite basilika på och lite runt om, och till sist häll över citron olivoljan(detta blir även sås) gör små båtpaket och vik ihop, in i ugnen ca 200 grader mellan 15-20 min

servera med ris, eller som jag med quinoa, lägger även till en avocado

Njut,

EFTERRÄTT

 vanilj Kesella, med frukt (4port)

2 vanilj kesella burkar,( vill man vara nyttigare så tar man vanlig kesella 10%)

honungsmelon, hallon,blåbär

sen rör man om lite lätt,

färdigt att servera! olagligt gott!