Knäckebröd har jag saknat en del, skillnaden på de här och de man köper i affärerna är att man faktiskt känner mättnad, vet att när ja köper köpeknäcke kan man verkligen möla i sig hur många som helst, dels för att de är gott men också för att de inte tillfredstälelr din mage....

därför testade jag att göra eget knäcke, blev skit nöjd, de var jätte gott, lite meckigt, men samtidigt skit kul att göra eget knäckebröd att ha och bjuda på!

skit gott att ha smör skinka och avocado på, lite te, så är de en fantastisk del utav en frukost eller kvällsfika/kvällsmål

på köksbänken ska du ha:

jag gjorde dubbelsats när jag gjorde!

1 dl mandelmjöl (hälsobutiker)
1 dl krossade linfrön
1 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk (gluten hyllan) istället för jäst
2 msk smält smör
½ dl vatten
½ tsk salt

ugn:150g

smält smöret,

blanda mandelmjöl,linfröna och sesamfröna, blanda sedan ner resten av ingredienserna

bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, detta kan vara lite meckigt,för de fastnar och jävlas emd en, men man får inte ge sig bara tryck ut smeten längs kanterna, den ska vara lika tjock över allt, ett tips är att blöta en sked och smeta ut med om degen jävlas,

grädda först i 20min, sedan stänger du av ugnen och låter knäcket vara i ugnen ytterligare 30 min,

ta ut de,låt de svalna sen kan du bryta de i så stora delar du vill ha, jätte gott och jätte trevligt att bjuda på,

kör hårt!

kärlek/J