När man gjort den resan som jag gjort det senaste, så måste man njuta av de roliga stunder som dyker upp titt som tätt mitt i allt mörker, just nu njuter jag, jag är där jag vill vara, bland de bästa spelarna i Sverige, ända sen barnsben har jag haft som mål att en dag få bära den blågula dressen, sen jag var 15år har jag fått möjligheten att representera landslaget, f15,f19,u23 och A

Att bära den är få förunnat, och jag tror att många som bär den glömmer att njuta varje match man får, INTE JAG!! igår när jag fick syn på tröjjan med mitt namn på blev jag så glad och lycklig, de låter säkert skit löjligt, framförallt hos dom som gjort ett antal matcher och vart givna.. Jag tar varje tillfälle jag får att njuta, för man vet aldrig när de är slut, när resan är slut, och när resan tar slut vill jag luta mig tillbaka och kunna berätta att jag njöt varje samling, varje träning, varje match..

******

Det är häftigt att befinna sig en grupp där alla strävar mot samma mål, grupper är häftiga, jag valde just lagsport för det är så jävla kul att nå mål tillsammans att skratta gråta tillsammans, att lyckas och misslyckas tillsammans, tänk att stå där själv som individuell idrottare, ne fy fan! jag är förmodligen ett flockdjur, att få uppleva saker tillsammans med fantastiska människor, de är häftigt! Och tillsammans gör vi varandra bättre.

 


******

Jag tror att helt generellt ska man njuta mer i sitt liv man vet aldrig när ens resa är slut, vad det än gäller, NJUT PEOPLE… storheten i det lilla är att kunna njuta lite varje dag, hitta något och var glad åt, då kommer du känna dig lite gladare varje dag, du sprider också energi omkring människor du tycker om, framförallt när du lever tätt inpå andra…


 

  man ska alltid ta sig tid...