Pappa jag saknar dig dig, mitt hjärta blöder…

den här videon är ett perfekt sätt att berätta för människor hur du var, du stöttade mig i hela ditt liv,du gav mig din tid, du skjutsade mig överallt, du fanns vid min sida igenom motgång och framgång, du är en sådan stor del i vart jag är idag, du fick mig alltid att kämpa och göra mitt bästa, efter att vi fick beskedet dagen före midsommarafton att du fått tillbaka cancern så tappade jag motivationen till att spela fotboll, vet att de inte synts på mig, men  helt plötsligt var inte fotbollen så viktig längre, egentligen vet ja inte hur jag egentligen kunde prestera som jag gjorde, det enda ja vet är att jag gjorde de för din skull, jag var tvungen att klara detta, för jag vet att du älskade att titta på när jag spelade lika mycket som jag älskar att spela, jag vet att de gjorde att du fortsatte att tro att du skulle klara av cancern, minns att du var så ledsen för att du missade en hemma match, en hemma match på jag vet inte hur många år, anledningen var att du hade så ont, de sista matcherna åkte du ner i ren vilja,din kropp orkade egentligen inte, men att se dig komma upp från läktarn innan varje match gjorde mig så trygg, du visslade vinkade  och log till mig som bara du kunde, varje gång kände jag att :pappa jag ska göra dig stolt idag med, på vår lineup kollade jag mot dig och mamma, och du var så glad så lycklig att få vara där, du längtade mer till våra hemma matcher än vad jag gjorde.

.sen kom beskedet att jag inte kom med i truppen till vm, jag tränade så hårt, tränade så mkt extra, men det räckte inte, och jag var så förbannat ledsen, jag hade velat vara med där så mycket, och bara vetskapen att haft dig på läktarn i ett vm, hade vart så stort, och jag vet att du inte kunnat vara lyckligare att få sitta där, jag kände att jag svek dig när jag inte räckte till en vm trupp, men jag vet att de var  långt ifrån verkliga tankar, du fortsatte stötta mig, du sa att Johanna det är bara två som tycker att du inte ska vara med, och jag minns att jag pep och sa men pappa de är dom två viktigaste som tycker de, ja just nu är det så, men om någon vecka så måste in på andra tankar… han var så klok

 jag vet att jag fått det från dig pappa, att kämpa, inte ge upp, för du kämpade så i sjukhus sängen, att se dig ligga där utan att kunna göra något mer än bara finnas är de värsta jag gått igenom, jag är glad att jag fanns vid din sida när du drog ditt sista andetag, du hade inte ont längre, du behövde inte kämpa längre, nu sitter jag här hemma tårarna sprutar och ja ser knappt vad jag skriver, jag önskar så att du fanns kvar  hos mig inte bara i hjärtat..

pappa, jag kommer sakna din kram efter varje match, din stolta långa varma kram, och du sa alltid: FAN VA BRA DU VAR IDAG!

PAPPA JAG ÄLSKAR DIG/ JOHANNA