OKTOBER

 Hösten knackar på dörren, och jag vet inte om jag är redo att öppna den dörren, det innebär jobbiga känslor, regn , mörker och kyla, det innebär att det också väldigt snart är ett år sedan som pappa somnade in i mina armar, på ett sätt tycker jag att hösten kan vara vansinnigt vacker med alla sina färger, men för många människor är hösten väldigt tung där många påminns om sin ensamhet, det är här vi runt omkring dessa människor spelar en viktig roll i deras liv, jag känner mig oerhört ensam ofta sen pappa gick bort, men inte på långa vägar ensam som många andra känner, många ser inte ens ljus tunneln, har jag vänner omkring mig som stämmer in i denna höstprofilen jag just skrev om snälla hör av er eller skriv till mig, jag finns här! det är bland de värsta jag vet är att se min omgivning ledsna

Ända sen pappa gick bort har jag försökt dra mitt strå till stacken genom olika saker till Cancerfonden, som ni vet har jag en insamling som avslutas om några dagar för att dels hylla min pappas bortgång men också för dom som går igenom denna vidriga sjukdom, för jag/vi måste någonstans tro på att vi kan lösa cancer gåtan.. Det har redan nått en viss framgång genom att man kan upptäcka det i ett tidigare stadie, och på så vis behandla det tidigare. Så JA! varje krona är värt mycket, för er med tankar som att jag gör ingen skillnad! Jag har också stött organisationen Ung Cancer genom att köpa några armband "fuck cancer" och spridit detta vidare, där jag sett att många av er som följt mig har inskaffat dessa med! NI ÄR SÅ BRA! Det finns så många sätt att uppmärksamma andra och stödja.

Pratade lite med Olivia i laget angående vad vi kan göra, då bestämde vi oss för att skaffa band till håret i träning och match som ska vara rosa, jag ska också försöka lösa skosnören som jag ska färga rosa som vi i laget ska köra, för att visa vårt stöd till dessa människor som går igenom detta och även hylla dom som gått bort i Bröstcancer, Olivia tillhör de människor som förlorat sin mamma i det, så extra tankar går till henne. SÅ vill ni hänga med på detta, om ni är ett fotbollslag eller annat idrottslag gör som vi, gör en egen kampanj och maila mig goa bilder, som jag kan lägga upp på bloggen,ni kan skänka 2kr / inträde till era matcher osv, det finns så mycket man kan göra!

Gick in på http://www.ungcancer.se/ för att läsa unga människors bloggar om vad de går igenom eller har gått igenom, har i stort sett läst igenom samtliga, de är beundransvärda och hjältar i mina ögon, vilken styrka, att de har styrka att välja livet, när livet visar dom stora fingret, för mig är ni fantastiska, jag mailade en av tjejerna som berörde mig starkt, var tvungen att skriva hur mycket jag berördes av hennes styrka och mod, det är många gånger som jag tyckt att livet är orättvist mot mig, tillfällen som jag med all rätt fått tycka de, men jag tyckte de över skit saker med, jag skäms i efterhand, tycker ni ska gå in och läsa om deras kamp, ibland är jag destruktiv och bara väntar på att något ska drabba mig själv, då jag har så mycket skit omkring mig, men självklart ska jag inte ha de tankarna..

text och info är hämtat på http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/om-rosa-bandet/om-rosa-bandet-2012/

I dag får 20 kvinnor veta att det har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Antalet bröstcancerdiagnoser i Sverige ökar, men samtidigt blir de som överlever allt fler. här sätter du in eller smsar ditt bidrag http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/insamlingar/?collection=5537

Apoteket säljer Rosa bandet, men har också nu börjat sälja andra rosa produkter där några kr går till Cancerfonden/bröstcancer där du kan du också bidra genom dessa produkter 

http://www.apoteket.se/privatpersoner/tema/Sidor/rosa-bandet.aspx

 VILL GE MYCKET KÄRLEK TILL ER MINA LÄSARE, 

-MAN KAN INTE GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT-