Tror att de ändå finns en hel del därute bland er läsare som kanske undrar hur de är att vara halvtid/heltids proffs, hur man har det, hur man ser på saker och ting, är verkligen livet bara härligt som fotbollspelare? har vi verkligen inga problem? är vi från en annan värld? saknar vi vardagliga bekymmer, kan säga att det finns bra många i-landsproblem, äter vi precis vad som helst utan ångest? är vi så gulligull mot varandra i alla lägen vi fotbollsbrudar? saknar vi komplex? inte direkt jag själv har bra många komplex, många vänner säger att de skulle vilja byta liv med mig, jag kan ju absolut inte ha några bekymmer så som jag ser ut, lever, jag har muskler jag har de och de blabla, ja jag har komplex, kan inte köpa några nya byxor under försäsongen och ja kommer absolut inte i mina gamla, ja kan knappt gå i högklackat då vaderna skriker efter luft, sista hoppet att få tillbaka eller nä just de det har aldrig funnits några bröst, är att man förhoppningsvis kommer bli mamma en dag, man får alltid höra när man inte går i mys/träningskläder vart ska du? ska du käka ute? nääääää jag ska bara gå hem i ett par jeans är det ok? eller så får man höra va fin du är, jasså du menar att jag har mascara idag? jag jag vill ju inte se ut som att jag sover eller så vill jag ju visa att jag har ett par ögon haha, eller man går i linne på sommaren jävlar hur ofta är du på gymet? nä alltså de är medfött… 

hittade några fantastiskt roliga klipp, med mycket ironi och glimten i ögat, där jag känner igen mig en hel del, därför skrattade jag så tårarna rann, ni som har spelat eller spelar kommer verkligen känna igen er också, så här kommer en inblick hur vi fotbollsbrudar har det, tyvärr är det ingen text, så ja hoppas ni var på engelska lektionerna….

….it aint always sunshine and bright…. 



man har också privilegiet att få vara med på bild med läckra utryck och poser

 

 

hoppas ni fick lite gött flabb!

kärlek//johanna