Idag hade vi en så kallad återhämtningsdag

Vi startade morgondagen med ett litet lättare gympass, tog en sisådär 45 min, de innehöll, uppvärmning, komplex B, benböj med hantlar, upphopp på bänk med hantlar, dips,lastdrag, saxhopp, RDL och lite bål övn. ja ett lättare pass,

Efter det var det dax för CHILLAXING( nytt sammanslagit ord(chill och relaxing, jag gillar de starkt)

Turkiskt bad kom upp som förslag, jag gjorde de för 3 år sedan, så jag vet vad som väntade, jag har funderat lite för mig själv att börja välja livskvalitet framför mkt andra grejer, tex shoppa kläder( som jag gör alldeles för mycket), jag får så mycket mer om jag unnar mig kroppsliga/själsliga grejer istället för att bara få uppleva idagharjagshoppatdettasnyggaplaggruset 

jag och Jane ( lagets Gandalf) satt och pratade om detta, jag tog även en fika med min vackra syssling Lisa innan jag stack och pratade om precis detsamma, man får så mycket mer av att sådana här grejer, man har mer för sådant här, jag vill vara för evigt ung, harmoni/bra kost/motion där mina damer och herrar sammanfattar Livskvalitet!

Jag får väl ta att jag inte åldras då, ja att jag alltid kommer se ut som 18, som turkarna tror åhh you look like 16, (tack för den passen i midjehöjd) eller man kanske ändå ska känna att de är ok… 

Men iallafall du behöver inte åka till Turkiet för att få uppleva detta sätt av livskvalitet som vi upplevde idag, de finns i Sverige,  jag tog en ansiktsmask när jag ändå var igång med mitt välmående, efter masken,var den en lugn och skön aroma massage, en perfekt dag, så nu är batterierna uppladdade för de sista dagarna här i Turkiet. Tänk om man hade en sådan här chillaxing återhämtning efter varje match, då hade jag definitivt lirat upp till 40års åldern hehe…blir till att skriva in i kontraktet nästa gång.. Jag är dessutom renare än desintektion nu, hehe

Här kommer en beskrivning:

Turkiet är känt för sin uråldriga tradition av bad. De är till för att göra kroppen ren på djupet. Genom skrubbning, bastu och bad så blir huden som ny och det är en skön känsla som sprider sig över hela kroppen efter en hamam behandling. 

En del kan uppleva hamam som lite hårdhänt och skulle du tycka att skrubbtagen är för kraftiga så bör du säga till. Det är dock viktigt att hamam känns lite granna ,sen blir inlöddrad av väldoftande tvål och skrubbad över hela kroppen. 

Efter hamam så känner du dig väldigt frisk och ren. Dessutom har du värmt upp kroppen så att ett avslappnat tillstånd uppstått.extra bra för den som lider av spänningar och stress. Dessutom anses hamam ha positiv inverkan på de som lider av allergier. Blodcirkulationen stimuleras samtidigt som din kropp blir ren och len.


Mimmi,Marre,Moi,Olivia 


 Det ser hårt ut men de är inget man tänker på

när de peelar, skummar ,öser varmt vatten över en och masserar.
 fantastiskt skönt


Ni måste pröva, framförallt om ert flyg går mot Turkiet


Kärlek/J