....breakfast for champs....

här kommer lite tips på frukost om du vill klara dig utan matsug till lunch rasten, på tisdagar och torsdagar kör jag ett träningspass en timme efter att jag ätit frukost på detta viset, och på de klarar jag mig lätt till 13.00 och då käka jag 07.30-08.00...GOOD SHIIT!

Förut när jag slarv käka frukost, var jag tvungen att stoppa något i munnen direkt efter ett pass, men nu behöver jag inte det, men jag brukar göra det ändå, och då är det en egen smoothie, de som blev över från frukosten, så kroppen har något att leka med, eftersom vi oftast tränar 09.00 eller 09.30 ett 90 min pass, så blir det en sådan tidig lunch om man går efter träningspasset, nästa pass  börjar 16.00, då måste man ofta trycka något mer emellan, men de behöver jag inte om jag käkar vid 13.00.... allt handlar om att trycka i kroppen de den verkligen behöver för att må bra, och i mitt liv också topp prestera, jag har sagt till mig själv att jag aldrig ska kunna skylla på att jag käkat dåligt om jag gjort en dålig träning, hatar att göra dåliga sunkiga träningar....och jag känner verkligen att maten har en stor del i min prestation...

(till v) turkisk youghurt med jordgubbar/persika, krossat linfrö.... till de käkar jag två kokta ägg

(till h) jordgubbar, krossat linfrö, kokos flarn, nötter, 2 kokta ägg till...

 

(till v) denna frullen gjorde min älskling till mig, gurka,tomat, 2 stekta ägg, stekt falukorv,mozzarella bollar, och en liten smoothie till...

(till h) smothie, (mango,persika,kokosfett,2ägg, vaniljpulver,skvätt vatten) till de biffar som blev över från en tidigare lunch, gurka

 

(till v) också lunch som blev över, baconburgare, 2 stekta ägg, 1 avocado, smoothie (2 msk kokosolja,blåbär,persika,grädde, 1ägg,vaniljpulver, vatten)

(till h) 2 stekta ägg,bacon (hade redan stoppat några bacon skivor i munnen medan ja stekte =) som man brukar göra, därför de ser fattigt ut ) kaffe ( de va en sån dag) smoothie (kiwi, avocado, 1ägg, kokosolja,grädde,vaniljpulver,vatten) ---kokosoljan hittar ni i hälsoaffärer den jag kör heter cocosa extra virgin coconutoil, läs mer om det här, http://www.shopping4net.se/Haelsokost/Livsmedel/Diverse/Cocosa-extra-virgin-coconutoil.htm

 

kommer komma fler bilder, ser inte jätte glamoröst ut haha, men de är glamorröst för magen och kommer ändå komma ut brunt=)

ska snart lära mig baka gott glutenfritt bröd, ska bli riktigt nice, för visst saknar man den lilla smörgåsen ibland,.......more to come

 

ha en trevlig dag vart ni än befinner er i Sverige...

kärlek/J

sätter in denna sköna låten, vet inte varför men den gör mig bara jävligt glad, haha...