Detta var ett riktigt halleluja moment, den var så förbannat god att jag nästan kunnat gråta, jag pratar om den banana split variant jag gjorde till mig och Adam, när man äter lågkolhydrat kost så finns de dom rätterna som man inte riktigt vet vad man får, tex den kladdkakan jag gjorde en gång var de vidrigaste jag ätit, så inför bananaspliten visste jag inte vad som skulle vänta,,  SUCCÈ!! Direkt efter sa Adam när gör du denna igen?? närmaste vägen till kärleken går igenom männens mage, får väl se till att hålla kärleken vid liv genom att fortsätta vara en feeder… 

http://www.recept.nu/anna_hallen/efterratter_och_godis/agg_och_mejeri/banana_split_a_la_lchf/


Du behöver:

2 dl grädde 
1 st banan 
2 dl pecannötter 

Chokladsås1 dl kakao 
1 dl grädde 
0.5 dl vatten 
0.5 krm salt 
25 g smör 
1–2 msk honung eller lite stevia 

1. Vispa samman kakao,grädde,,vatten och salt i en kastrull  2. koka upp och låt sedan puttra på låg värme medans du rör om i någon minut 3. ta av såsen och rör ner smöret och tillsätt honungen eller stevia, jag använde honung hällde i tills den smakade som jag ville, låt såsen svalna något 4. vispa grädden ganska fast och skiva bananerna 5. varva grädde nötter och banan och ringla sedan såsen

Såg här att de ska vara till fyra personer ooooops jag och Adam delade på de hehhe….

 använd denna kakaon ekologisk och sjukt bra, ingen ful kakao

jag använder även denna som direkt återhämtning efter träning ibland. ingen mjölkchoklad eller annan skit


 foto: jenny Grimsgård


Ha en bra söndag

KÄRLEK // JOHANNA