Johanna "dagmamman"

Jag ska bli dagmamma, hahah eller ja två gånger i veckan i typ 1-2 timmar, men tyckte de lät kul med dagmamma, jag är absolut inte redo för att bli mamma, så detta ska bli skit kul att kunna låna denna söta tjej, under tiden kan min goa vän Nina få lite egentid, som tex träna, skit bra lösning jag passar sötsaken medan Nina får unna sig själv lite och komma i form, jag har förstått att man inte hinner med allt när man är mamma, framförallt inte sig själv, så självklart vill jag göra det enklare för henne,detta ska jag göra mellan träningarna när vi har dubbelträning så ofta som möjligt, Moa som hon heter är så jävla rolig, skrattar hela tiden men är också bestämd, detta kommer bli skit bra, ja kommer självklar ta hjälp av mina lagkompisar utan att dom vet om det haha, jag har visat kort på Moa och de som alla andra smälter vid första ögonkastet, hon är 8 månader men ser ut som 2 år, eller tog jag i nu? inte vet jag, hon är i allafall i en kul ålder, här blir de livat, gladast är jag, detta blir super mysigt! Moa är min buddy =)

Imorgon är kids debuten, 


   

      fel lag!

mamma Ninapappa Sudo

moas föräldrar

Kärlek/ J