SVERIGE-USA 2-1 & UFFE the DOG- LISA 1-0buddies

Jag, Lisa och Janne banan var hembjudna till marre igår för att se matchen. skit trevligt och mysigt, tack marre,

 Lisa hade med sig sin buddy Uffe, här följer en liten fin beskrivning för er som inte känner eller har träffat THE DOG, han är av rasen cockapoo *du som läser är lite lätt omogen nu,när du i dina tankar översätter rasen på svenska,för jag skrattade absolut inte åt de för jag är svin mogen* det är iallafall korsning mellan cocker spaniel och en pudel,

 Uffe har lite lätt eller nej fan har extremt mkt över energi, så han kan få riktiga ryck och kuta fram och tillbaka, skäller gällt som fan men har ändå dämpat sig lite, varje gång han ser mig så blir han så glad *hoppas jag, * att han brukar lägga en kisskvätt på mina skor, ja alla visar sin uppskattning på sitt egna vis, inte ok för jag har haft mina vita converse några gånger, så man får hoppa undan lite lätt varje gång, men jag gillar han, han är som en skata går och snor grejer för att känna va allt smakar,

igår under matchen var han lite rastlös, efter att kört rally på parketten och glidit omkring blev inte de kul, och efter att han inte fått smaka på mitt grillspett eller choklad,*bordet var också till alla hundars dröm, i höjd med dom själva* då blev han lite stött, och började söka uppmärksamhet genom lite skall då och då, så Jane nästan fick hjärtklappning, sa Lisa ifrån, då lugna han sig, fan jag kände att något lurt var på gång,han såg så slug ut hehe

men under tiden matchen gick smög han iväg till Lisas väska och drog fram grejer, lite papper och annat, efter en stund känner jag något hårdare under min fot, de är väl lisas toffel tänkte ja, men efter en stund var jag tvungen att kolla, då var de Lisas nyuthämtade pass, som hon ska när hon drar till Jamaica, lite grinigt blev de men en hel del mycket skratt, ändå fram till när hon kom och tänka på att hon suttit i närmare två timmar för att göra det där jävla passet, någon vill inte att matte ska läma landet,

not buddies