Match start 17.00

LDB Malmlö - KGFC

Tv4 sport


Är med nere i Malmö, var lite osäker på om jag skulle med, men efter lite påtryckningar från lite spelare så förstår jag inte idag varför jag ens tvekade, klart jag ska vara med laget, Stötta är inte svårt att göra, bara de att de gör så ont att inte få vara med, i onsdags var de jobbigt att se på, jag var så laddad så jävla laddad, visste att de skulle bli en sån jävla bra match, och vem vill inte spela inför en sådan fantastisk publik, tänk om man skulle vara berikad att ha den publiksiffran även i serien sen, JAG DRÖMMER IALLAFALL om det.. Ett stort tack till alla er som förgyllde vår kväll, vi hade inte marginalerna på vår sida! 

Ny match, gårdagens  dagen innan match träning såg förbannat bra ut, mycket glädje men samtidigt fokus! Jag älskar dagen innan match träningen, kvadde, tre zooners, spel kan verkligen inte bli bättre, de är då man hittar känslan inför kommande match. Fan va tråkigt de är att stå bredvid! OFRIVILLIG INDIVIDUELL IDROTTARE är vad man blir, kommer skriva lite om de i kommande blogg, för de är precis de man blir när man är skadad..

KOM IGEN NU BRUDAR! YOU CAN DO IT!

Sätt er i soffan med något gött så hoppas vi på seger i eftermiddag, vi har inte vunnit en enda gång här i Danmark än, bara torskat och spelat lika….Det jag minns från de senaste mötet är detta =)En skön känsla helt enkelt! Tack Daniel Åhman

Njuter varje gång jag kollar…. denna känslan ska ta mig tillbaka..

Kärlek johanna