När pappa förlorade kampen mot Cancern, har jag vart förbannad på livet därefter började jag tävla mot livet, många gånger har jag vunnit, men många gånger har det vart helt hopplöst, till en början kände jag som den här texten, och det är många gånger som jag fortfarande känner så….

I can't win, I can't reignI will never win this gameWithout you, without youI am lost, I am vain,I will never be the sameWithout you, without you


I won't run, I won't flyI will never make it byWithout you, without youI can't rest, I can't fightAll I need is you and IWithout you

Can't erase, so I'll take blameBut I can't accept that we're estranged
Without you, without youI can't quit now, this can't be rightI can't take one more sleepless nightWithout you, without you

I won't soar, I won't climbIf you're not here, I'm paralyzedWithout you, without youI can't look, I'm so blindI lost my heart, I lost my mindWithout you

Pappa skulle vart på plats imorgon, om han vart vid liv, det var så vi sa, det var de som höll honom uppe när cancer beskedet kom att den spridit sig till binjurarna och hjärnan, det var till Os jag skulle ta mig, jag ville ta mig dit för hans skull, jag ville att han skulle få uppleva de på plats, eftersom jag snubblat på mållinjen så många gånger, den här gången var jag så jävla inställsam, mer än någonsin att jag skulle ta mig dit, finns inget som jag hade önskat högre än att ha honom på läktarn imorgon, för mig hade det vart den ultimata creden att ge honom efter alla år han ställt upp för mig, aldrig svikit, han är en så stor del till att jag är där jag är, och nu när jag spelar min bästa fotboll får han inte vara med vara på plats att se det, 
Men just nu tänker jag hylla min far genom att njuta av stunden, njuta av att jag befinner mig där jag just nu vill vara, vet att pappa hade sagt : njut, jag tror på dig, kör över dom jävlarna så hade han blinkat åt mig som vanligt, hans leende, hans stolta ögon, hans värme, vet att han kommer värma mig imorgon, värma mitt hjärta, FÖR HAN SVIKER ALDRIG….

….Jag vill tro att livet handlar om att vara så lycklig som möjligt och framförallt så ofta som möjligt…med tanke på att vi aldrig kommer veta när de här livet tar slut...

och så småningom kommer det vara de jag strävar efter igen så ofta som möjligt…. så ofta som möjligt, för de är den jag är, för det var vad pappa ville att vi, hans nära och kära skulle göra..


 

du är i mitt hjärta nu och för alltid…

kärlek/johanna