-On tour mot gnällbältet-

-matchdax mot Kif Örebro-

klockan skriker 08.00, gnuggar bort ögonsnoret, blicken klarnar och jag har en katt som stirrar mig djupt in i ögonen, hans ögon och mina likaså skriker mat mat mat nu nu nu.... men han är rolig för på något konstigtvis så måste han känna av att det är matchdag, för idag satt han snällt och invänta mina tillvaknande rörelser, annars ska de trampas,gosas och slickas, och  där han då åker ner på golvet ett tiotal gånger,innan jag ger upp och går upp för att fixa käk åt oss...

match mat frullen består av stekt kyckling,avocado,mozzarella,tomater,sallad, ja nu tänker ni är hon seriös nu? det är precis de jag är, åter igen, mat är viktigt!! till det tar jag en för dagen tropisk smoothie, bestående av nätmelon,turkisk youghurt,2ägg,grädde, gör dubbel sats, så jag kan ha de som kompention till den där panneringen med en stänk av fisk som jag skrev om sist, de är bra med smootie för man lurar skallen att dricka näringen istället för att idissla den...

dags för samlingen, 11.00, bra tid så det är ingen som har kudden i nyllet när man anländer...

black magic..

vår brasse hasse läser skvaller,en självklarhet i bussen, hon tycker även de är hon ska va vid mr pitts sida..

 liljegärd,( ser ut som 2 face med skuggan,) den gode och den onde,hehe hon ger mig sin bästa pose (obs, 13 omtagningar)

sussie "dragan" chillar med lite go musik..

vi käkade på äckliga rasta stället, rattugglan de bästa med de stället är att det finns ett stort godis hav, har min flöt dag idag så det blev lite grann,som ska förtäras efter matchen...

truppen känns harmonisk...nu ska vi göra allt för att ta med oss 3 poäng hem, så Örebroarna kan gnälla vidare..

NU KÖR VI! ALL IN, HÅLL TUMMARNA...