Jag har turen som får ha en privat sponsor, jag har Puma och är riktigt glad över detta, för de har de absolut snyggaste street och träningskläderna, deras kollektioner är väldigt färgrika, de leker med färgerna, och jag tycker de är riktigt uppiggande med färger, istället för att köra safe med svart och vitt, tänkte lägga upp lite bilder på några plagg som jag har som favoriter, jag älskar skor har en hel del, skor kan man aldrig få för mycket av, eftersom mitt liv bygger på mycket träning är det alltid roligt att bära snygga träningskläder, jag jobbar ute som fotbollsinstruktör och då behövs rejäla kläder med... 

 
 

 jackor som dessa är det bästa jag vet du kan använda dom både i träning och i vardag, när du vill kl dig sportigt

 

 

 denna använder jag när jag är ute och löptränar

 

jamaica, snygg tunn vindjacka

 

 Regnjacka, ett måste i Göteborg och framför allt jag som jobbar ute.

KÄRLEK//johanna