För er som missat, så kommer jag göra en insamling till cancerfonden som kommer finnas tillgänglig till 1/10.

Jag har valt att göra det av många anledningar, den största är att hylla min pappa, de känns så naturligt för mig att göra detta, saknaden av honom är så förbannat stor, att jag vill dra mitt strå till stacken att fortsätta kampen mot att utrota denna vidriga sjukdom för att min närhet och mina vänners närhet ska slippa gå igenom det fruktansvärda jag har gjort, att förlora någon som står mig nära, min pappa finns inte längre, jag har många vänner som förlorat familjemedlemmar och jag är så förbannat less på detta vidriga som för varje dag tar någons nära ifrån dem, ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Jag är så less  på människor som menar på att de inte gör någon skillnad, som blundar för att hjälpa till, de är inte förren de drabbar dom själva som ljuset går upp för dom, ni ska vara förbannat glada att de inte drabbat er omgivning men de finns ta mig tusan en anledning att ändå hjälpa till. Vi måste göra detta tillsammans, JAG VILL LEVA ETT LÅÅÅÅÅNGT LIV, jag vill att min närhet ska göra det med, ett bidrag är inte mycket begärt, man kan välja själv hur mycket man vill bidra med, men tillsammans blir lite mycket!

Jag vill inte bli en erkänd hjälte osv med detta, jag vill att detta blir en självklarhet för fler människor.

Som sagt man kommer kunna lämna bidrag till 1 okt, sen överlämnar jag hela summan till cancerfonden,och då kan vi tillsammans le åt slutsumman som blir, jag har ju satt en minimum summa på 10.000 men mina drömmar vill mycket mer, men de är upp till er hjälp att ni sprider detta vidare till vänner och vänners vänner hur stor summan blir, just nu är det för många som blundar, hjälp till att öppna ögonen hos folk,

Nedanför följer lite OS kläder som man kan buda på, inga supersnygga saker men om man tänker efter på vart pengarna går så kan man lägga en slant,tills på onsdag kan man buda på prylarna..

Jag vet att jag har underbara människor omkring mig, och jag ser vilka som skänker, för mig är ni alla hjältar,

Här nedanför bidrar du med valfri summa, klicka på länken så tar den dig direkt till min sida, vill du smsa och skänka 50kr BESEGRA 6372 (ditt namn om du inte vill vara anonym) till 72988

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=6372signerad av landslaget storlek L            min tröjja är storlek 38


 
storlek 38                                         står L men den är som en M


 
invignings piken (M) och invignings skorna 38/5


 
skön färg M, de är en skugga på ingen fläck =)  M

 
en skön liten väska, och swe brillor

Kärlek/johanna