MARYAM & ALEXANDER REGGIANI

20/8-2011

 

 

.....makarna..... 

....lovely.... 

...tradition...

...bardomsvännen johanna....

 

....de tre vise männen...

Mysig lokal.. Dragon gården

 

I lördags efter matchen for jag mor och far till Torslanda, där vi skulle krascha in på Adams bror Alexander och goa Maryams bröllopsfest,

De hör till vanligheten att jag missar vigslar, ALLTID matcher! Det är vackert med allt i kyrkan, men jag är inte mycket för babblet i kyrkan, antar att det är därför herren verka straffa mig allt för ofta.. kanske får se över min syn,

Som tur var matchen i Borås, så jag fick iallfall vara med på en riktigt skön fest, och fira deras äktenskap,hade vart lite körigt om matchen var någon annanstans i landet, .

Det underbara var att det räknades ut att bland de 120 talet gäster, fanns det hela 15 olika nationaliteter, som kom för att fira kärleken.. olika religioner, men som alla var där för att fira...STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN...

Med sköna roande toastmasters, och god mat från kockarna på restuarang Casa Nostra och en mysig lokal, svek inte denna kvällen, en magisk kväll med mycket skratt, De fick verkligen en fest som de ville ha, allt var perfekt denna kväll,  traditionell dans från Iran, där man rycktes med, jag parkerade klackarna bakom en stol,  till en början stod jag som en tråkig typisk svenne och kollade på dessa hitflugna familjevänner från Iran som gick loss på dansgolvet, ja kände verkligen mig som en torr jävla pinne, ala 4e klass disco, ni vet de klassiska ett steg åt sidan movesen....jag hade lovat Maryams goa pappa att dansa med i deras folkdans..när han tittade bort såg jag min chans, jag rörde mig som en smygande katt mot baren där måltavlan befann sig nämligen chipsen, precis när jag skulle få tag i chipset med dregglet halvt utanför rycker han mig i armen och svingar mig in i ringen, då drog man fram vapnet, -måste nog sätta mig lite knäna du vet, kassa...svin bra, för man kunde ju inte dra klassikern när någon frågar -kom och dansa..!!--naaee de är bara dom som inte har råd att stå i baren som dansar...funkar inte riktigt på bröllop *fan*

Vill bara tack brudparet, för en underbar kväll

Tack för mycket skratt alla underbara människor som var på festen..

--Kärleken övervinner allt---

Kärlek/J