Fick ett telefonsamtal i förra veckan från en person, han presenterade sig, och började prata om mitt lilla engagemang om cancer, och berättade att han hade lite idéer för mig, sen sa han men mitt batteri tar slut så jag ringer imorgon… Jag blev riktigt nyfiken vilken jävla cliffhanger han lämnade, gick och funderade på vad de kunde vara, nästa gång vi pratades vid var vid en lunch, där jag fick träffa 3st underbart sköna killar, de pratade om deras ide, och hur de ville hjälpa att stödja cancerfonden, och att de ville ha med mig och Glenn Hysèn, jag blev oerhört driven av deras entusiasm och driv i detta, hade de inte sett så drivande på detta hade jag inte ställt upp, för jag vill inte gå in i oseriösa saker, när jag som person sällan gör de oavsett vad det gäller, dessa grabbar har träffat på cancern i sina liv och är oerhört trötta på att man hör de så ofta och att det tar våra nära ifrån oss, och där fångade dom mig, för de var av den anledningen som jag startade min insamling, så jag är otroligt stolt att få vara delaktig i det dom startat…

Genom grabbarna på riktnumret.se  så fick jag och Glen varsin T-shirt i kollektion, skit ballt, att ha en egen T-shirt och min dröm blir nu att vilja se så många som möjligt med dessa T-shirtar för att visa att ni vill som oss få ett slut på detta vidriga, så gå in på deras hemsida, och beställ hem detta, ni kommer göra mig otroligt glad, det kommer väldigt snart komma in skitläckra mössor med så håll utkik efter dessa, hjälp oss att sprida detta genom bloggar,FB, TWITTER  hjälp oss färga livet med rosa, och visa att vi står enade i detta, med denna rosa T-shirt vill jag göra en hyllning till våra nära som gått bort, jag vill ge människor som går igenom denna vidriga sjukdom stöd genom att visa med denna T-shirt att de inte är ensamma i kampen….KLICKa HEM DEN HÄR http://www.riktnumret.se/

Det vore väldigt kul om ni skickade bilder på er i T-shirten så jag får slänga upp dom i bloggen, maila mig på j_almgren23@hotmail.com

  

 dam modellen , här hittar ni den

http://www.riktnumret.se/hem/t-shirt-johanna-almgren/ 

 

Snygge Glenn

 

ROSA Kärlek//johanna