vs.  2 dagar kvar….

Det är precis det vi ska göra, vi måste tro på att vi kan ta oss vidare, detta är ingen omöjlighet,vi låg och kollade på Chelsea matchen på hotellet, de blev till en sån jävla inspiration! redan efter vår match sist kröp revansch lusten på mig, vi spelade bra, men förlorade med 3-1, borta målet var viktigt, varje dag efter Arsenal matchen har jag på något konstigt sätt haft en skön känsla i kroppen, skit konstigt, de är lugnt vi grejar de här känslan, vi måste bara ta med den här känslan och spela ut den på plan, för de spelar ingen roll om vi inte får ut de på plan, jag är inte ett dugg orolig för att detta laget inte är redo för den hittills viktigaste matchen i mångas karriär, men egentligen borde man kanske vara det, då vi gjort 5 träningar ihop med den elvan som startade senast. 

En annan känsla som infunnit sig är att de pratas verkligen mycket om oss just nu, folk man inte känner, man kan nästan ta på känslan att många är med oss nu i den här matchen, och de som gläder mig att de kommer komma människor som inte ens besökt oss tidigare, för det kommer bli en fin inramning, och rolig fotboll, då båda vi är spelande lag. jag är helt övertygad om att med hela publiken som stöd så blir det till en tolfte spelare för oss.

Träningarna har sett fantastiskt bra ut, de har vart en go känsla i gruppen, Torbjörn sa att tempospelet som var igår var bland de bästa vi gjort sen han kom till klubben, tyder på att vi vill de här så mycket. Erica var nere idag hon såg till så att de ska vara pigga ben tills på onsdag, och tro mig Här ska ta mig fan springas!

Avspark Onsdag 19.00 på Valhalla

är du under 18 pensionär eller studerande 50kr inträde vuxen 100kr

Detta kommer bli jävligt kul om jag får bestämma!

-Let me tell you something that you already know, the world aint no sunshine and rainbows its a very mean and nasty place, and i dont care how though you think are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it, you me and nobody is gonna hit you hard as life, but it aint how hard you hit its about how hard you can get hit and keep forward, how much you can take and keep on forward, thats how winning is done…..-

-- De är vi på planen vi i laget som måste göra detta till verklighet, vi måste ställa oss frågan hur mycket vill vi detta!!