Underbart goda Glutenfria pannkakor

pannkakor är ju förbannat gott, enkelt att göra, framförallt blir det ju alltid några stycken, gör alltid lite extra så man kan ha dom på frukosten eller som mellanmål dagen därpå… Så för er som äter glutenfritt och inte testat gör det! och för er som äter mjöl, tror detta kan vara bra för er med! =)

5-8 st

4ägg

2dl vispgrädde

2dl mandelmjöl

1tsk bakpulver

1tsk vaniljpulver

vispa ihop äggen och grädden, sedan skickar du i resten, låt smeten svälla  i 10min, värm upp plattan stek i riktigt smör inget skit margarin….

Jag hade Bara Bärs hallonsylt på, fantastiskt gott, har ni inte testat så gör de, de är tydligen inget shit added, dvs socker och konserveringsmedel.


 


Om du inte testat Bananpannkaka så måste du göra det, äter det ofta till frukost, då det går snabbt,plus att jag tröttnar aldrig

 Bananpannkakor

blir 5 hyffsat stora pannkakor

4ägg

2 bananer

1krm salt

1krm kardemumma, eller vaniljpulver

vispa ihop allt, stek i smör eller i riktig kokosolja 


avslutar med detta klippet från Yrrol, förbannat roligt, men det är ju min humor, tänker så förbannat mycket på en viss Camilla Schelin...

kram