AMERICAN PANCAKES

Jag gillar ju konsistensen med de amerikanska pannkakorna, så nu har jag testat mig fram, och eftersom jag äter glutenfritt så kan de bli lite mäckigt när man testar sig fram, för någonstans jämför man allt man gör med alla rätter man ätit innan med spannmål å fult socker, men nu imorse testade jag mig fram och blev positivt överaskad. det var riktigt gott, tror tom era barn skulle gilla detta, tycker ni borde testa, kan man minimera mjöl och socker har man kommit en bra bit på vägen…

5-6 pannkakor

3 ägg

3msk creme fraiche (34procent)

2msk fiberhusk (hittas på den glutenfria hyllan,ett svällande frö)

hyffsat med salt

3 krm vaniljpulver 

1 banan

mixa ihop, stek i rikligt med smör

servera med tex Bara Bär, eller färska bär, honung, jag lyxade till det med, Agave sirap

 

kram