Detta ska bli otroligt intressant…

Ja nu är det äntligen dags, ska testa denna mirakel ögonfrans näringen, som ger längre och tjockare fransar, jag själv har inte super korta, men det ska bli spännande att se om detta verkligen funkar, min goa vän Linn Backe har testat detta, och hon säger att de blivit bra mycket längre,och jag har dessutom sett hennes teleskop fransar hehe , klart vi kvinnor vill ha långa förförande fransar, alla får de inte naturligt STINA SEGERSTRÖM så AVUNDSJUK!!! så detta ska verkligen bli kul! ska ta före och efter bilder så ni ser skillnaden sen när det gått någon vecka, så kan ni se på mina fransar om det verkligen funkar!

Följ min förvandling, lägger upp bilder om en vecka...

Användning: 
En gång per dag, vid sängdags: pensla på en tunn linje av RevitaLash på basen av dina övre ögonfransar (precis som du applicerar en eyeliner). Du kan även använda produkten till de nedre fransarna, applicera då RevitaLash precis under fransraden och lägg endast en mycket tunn linje.Denna produkt skall användas ensam, m.a.o inga krämer på detta område. 

APPLICERA EJ MER ÄN EN GÅNG PER DAG. 

Glöm inte att endast lite av RevitaLash krävs för att få utseendet av märkbart längre, tjockare och fylligare ögonfransar. Ett penseldrag på övre ögonfranslinjen är tillräckligt. 2.0 ml räcker i 3-6 mån, 3.5 ml 6-9 mån. När du fått ett önskat resultat så räcker det att använda Revitalash 2-3 ggr/vecka för att bibehålla resultatet. OBS: Det är bäst att applicera RevitaLash på ett rent, torrt hudområde. Vi rekommenderar att du tvättar dina händer och ansikte noga innan applicering av RevitaLash. 

vet att produkten finns på KICKS, men allt var slut i GBG, så min mor köpte mitt i Borås, jag köpte den lilla till att börja med. Men på nätet lär ni kunna få tag på det lätt! ni kan gå på prisjakt på nätet med!