Dag 3 
Precis, möt rädslan de är precis de jag gör, rädslan att detta inte ska funka att det inte ska räcka med den operation jag gjorde, ,det ser ju jävligt risigt ut inne i knät, men världens bästa Leif Swärd har vårstädat i knät i den grad vi pratat om för att ge det en chans att kunna spela så snart som möjligt, men med facit i hand så behövs det en rejäl storstädning, han tog bort en hel del fria kroppar, låter skit skumt men de är väl lite brosk bitar som yrt omkring där inne, sen var jag tight uppe där korsbandet fäster där har han gjort utrymme, sen har han slipat lite kanter och fräst bort annan skit, ja skriver med mina egna ord som ni kan läsa hehe, de där riktiga snacket är rena ryskan för mig, 

Jag måste tro på detta nu!

idag samlades landslaget i Malmö, och istället sitter som sagt jag här hemma lyfter sträcker böjer benet för att ta mig tillbaka…. Hoppas dom njuter!

Det är bara så jääävla tråkigt, när jag gick till affären igår så gick jag tydligen så långsamt att min 80 åriga granne rullade förbi med sin rullator, givetvis såg han inte att det var jag, så jag började tävla med han, men de gick inte som jag ville, blev illamående så jag fick sakta ner #fail fan ja torskade mot gubben. #hatar att förlora

så här kommer de närmsta 2 veckorna se ut, trötta böj, sträck övningar been there done that kan man väl säga rätt friskt, måste få igång lårmuskeln + att jag inte får svettas med risk för infektion i såren med stygnen och de vill jag verkligen inte ha att göra med.
          


          

Kärlek/ Johanna