Du styr dina egna tankar dagligen,  du avgör hur du ska tänka, du tar säkerligen en 2000 beslut varje dag, varför måste besluten och tankarna vara så förbannat negativa hos så många människor, 

 Tyvärr så kommer det alltid att vara så att människor har åsikter om allt, ibland eller väldigt ofta önskar jag bara att folk sluta la sig i, de är fritt fram att ha olika åsikter jag tycker och tänker också absolut, men försöker att inte vara så förbannat negativ eller dömande, vi människor dömer så förbannat fort, sen får man liksom skämma röven av sig när man blir tvungen att inse hur fruktansvärt fel man egentligen har. Jag har slutat med det, slutat med att vara negativ, negativitet själ så mycket energi, och ibland så har man absolut all rätt till att vara de, men när man dag ut och dag in vaknar och somnar med skit energi så får man förr eller senare de i sitt eget ansikte, jag har slutat umgås med människor som snor min energi och drar mig istället till människor som utstrålar och delar med sig av sin glädje och positivitet i livet, vi går eller kommer gå igenom skit saker i livet de är så det faktiskt är  i livet, men de blir inte bättre om man går och neggar och försöker dra ner andra i de. Har jag en skit dag så har jag bestämt mig för antingen ha en jävla skit dag eller att vända de ganska fort till att ha i alla fall en helt ok dag. Men jag vill inte att andra ska dras ner det är så egoistiskt.

De finns ju tydligen ett bestämt sätt i mångas ögon hur man ska se ut när man är 25-30 eller 40-60, man måste bli lite mer öppna i tanken, ge cred åt tanten som är 73 som färgat håret lila, det är ju roligare att göra någon glad, vi berömmer sällan människor som vi inte känner, ja har börjat göra de, skit kul grej minst en gång  i veckan ska jag göra de, kan vara vad som helst, och jäklar va mycket varmt man får tillbaka, 

Den svenska avundsjukan är så vidrig, var bara glad åt andras framgång, eller att andra mår bra och njuter av livet, Skaffa dig dina egna drömmar! 

Jag tillhör den lilla gruppen som är ironisk en hel del, jag har åsikter och jag fäller en hel del kommentarer om saker och ting, men med Ironi, de behövs mer Ironi i våra liv, för de är väldigt sällan menat något illa. Ni som känner mig vet ju givetvis hur jag är, ni påpekar de jämt -one liners, rapp i käften osv.

Men ibland måste man bara lära sig att knipa käft tänka efter en minut till tänka lite bredare och öppnare och sen fälla kommentarer. Mer POSITIV ENERGI I VÅRA LIV! BÖRJA DIN FÖRÄNDRING NU!

Nedanför är några väl valda ord från min snygghet till vän Julia som för några dagar sedan fick nog av mångas tycka/ tänkande 

När Anders Bagge började tatuera sig för ett par år sedan tyckte folk: "Varför börjar han tatuera sig nu, 40 år??" När jag piercat mig på olika ställen får man ibland höra: "Nej, men Julia, varför har du gjort sådär? Är du inte lite för gammal?". Som att det bara finns ett tidspann mellan 14-18 år som du får lov till att ha din "piercingperiod" eller att, skall du tatuera dig får du bara göra det mellan 18-23 år. Jag tycker att det är bättre att tatuera sig när man är äldre, tillfreds med sig själv och verkligen VET VAD man vill tatuera dit. Ändå är tatueringar mer "accepterat" att göra i dagsläget. Men att inte vara 17 och pierca sig och dessutom ha två barn. GUD va pinsamt. Hon måste ha något bekräftelsebehov, eller ålderskris. Dessutom umgås hon med yngre ibland. Hörde du förresten att hennes kille är 6 år yngre? Inte konstigt, hon piercar sig säkert för att "hänga med". 
Om en person klipper sitt hår kort eller färgar håret håret rött är det för att personen ifråga tycker det är snyggt. Det skulle ju aldrig falla någon in att säga: "Vad har du gjort? Är du inte för gammal för sånt?" Personer som piercar sig tycker antagligen att det är snyggt, därav kanske sårad av onödiga kommentarer.

Jag har ALLTID tyckt om piercingar. Jag lever en gång och tänker göra precis det jag vill. Piercing är ett smycke, en smaksak och ett sätt att uttrycka sig. 
Egentligen bryr jag mig inte, men är hyffsat trött på kommentarer. 
Nu har jag uttryckt mig här och jag skiter i era fördomar. Kanske tatuerar mig vid 58.
Julia du är så förbannat het, stå på dig ALLTID, avundsjukan kommer alltid finnas hos människor runt om dig<3

Kärlek/johanna