Kvartsfinal mötet nr 1 väntar runt hörnet..

Äntligen är snart dagen här, matchen man längtat ihjäl sig efter, till alla drömmande ungdomar där ute, det är sådant här man sliter i löpspåret för, svettas på gym, kör lite extra efter fotbollspasset, väljer bort allt supande med polarna,

 Imorgon åker vi till London för att möta Arsenal på onsdag, alla vet att ett bra bortaresultat är till en stor fördel, vi ska spela disciplinerat men inte fegt.

Jag tror inte att många förstår hur stort de här är, lilla buster laget ska spela CL kvartsfinal, jag ska få uppleva detta! Och jag ska njuta hela vägen,

  Vi möter ett riktigt bra lag, som dessutom innan fönstret stängde gjorde två stjärnvärvningar Alex Scott och Kelly Smith, rutinerade landslagsspelare som kommer tillföra en stor del för sitt gamla Arsenal. Men som ni säkert inte har missat så har vårt nyförvärv Anita Asante koll på Arsenal då hon själv spelat där i ett antal år innan hon testade sina vingar i USA.

Jag erbjöd att betala mamma en flygbiljett+ hotell, men hon känner sig inte tillräckligt stark för de, jag tänker på pappa, innan han dog så pratade vi om det här, han pratade om att det skulle bli så fantastiskt kul att få uppleva detta, väntan på CL gjorde att han hela tiden hade något fantastiskt roligt att se fram emot.

Pappa jag spelar för dig <3


   

retur matchen är på Valhalla 21/3 19.00

People håll tummarna/Kärlek/Johanna