Ett stort förbannat varmt tack till alla er som budat, och grattis till väldigt fina och unika prylar!

Till alla ni som inte fick sista ordet om sakerna, ska ha ett stort tack för ert engagemang, de är väldigt många som ökat sina bud för varje dag och de betyder att ni vart väldigt engagerade, och de blir jag varm i hjärtat av er, alla ni är små hjältar i mina ögon, ni får väldigt gärna skänka en liten summa till insamlingen ändå,

För er som fick sista ordet sätter in pengarna på http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=6372

lämnar ditt bud namn eller ditt riktiga, sen får du ett tack för din gåva, de blir ditt kvitto till mig när jag får se de, då vet jag att pengarna är insatta, då får ni lämna ett mail med address, så ska jag lösa det så fort som jag bara kan. NI är guld värda!

Till er som vann, maila mig era adresser så ska jag skicka så fort som möjligt, en del av prylarna kan dröjja då ja inte fått Lottas saker, Anders och tobbes, om ni bor i Gbg så säg detta så kanske vi kan mötas på Valhalla Ip så slipper jag skicka sakerna j_almgren23@hotmail.com

Jag kommer också att ha en till budgivning, så håll utkik, har många fina vänner och kontakter, ryktet säger bland annat att Steven Gerrards tröjja signerade tröjja kommer att finnas, John Guidettis tröjja, Hope Solos tröjja från VM 2011, mfl.. så håll utkik, hela insamlingen kommer som sagt hålla på ända fram till 1okt sen trycker jag på knappen  ÖVERLÄMNA PENGARNA TILL CANCERFONDEN, längtar verkligen till den dagen, och när den dagen kommer mina fina vänner då ska ALLA ni känna er delaktiga i det här, för utan er så hade detta inte blivit så fantastiskt som det är på väg att bli! jag är överväldigad och stolt över mina medmänniskor, och det känns otroligt skönt att människor förstår hur viktigt det är med engagemang, för som jag skrev tidigare så kommer vi närmre och närmre att lösa det här, på cancerfondens sida står det klart och tydligt vart pengar går varje år, gå gärna in själv och läs vart dina skänkta pengar går…

http://www.cancerfonden.se/sv/Om-Cancerfonden/Hit-gar-pengarna1/Forskning/