Har tagit mig ann mitt livs stora utmaning när de gäller att baka, de är en utmaning för att den förfaller vissa risker ( de gillar jag) och dessutom är de så mycket tålamod inblandat att jag blir mörkrädd för mig själv nu när jag sitter och lyssnar ivrigt på den kondenserade mjölken som hoppar i den kokande kastrullen, Det är ett recept från Leila "bakar" hon den där super söta kvinnan som sätter igång socker lusten hos folk "ajjabajja" får inte vara för mkt sånt!

Kondenserad mjölk alltså, de är odjuret ute i köket, den ska kokas i minst 1,5-2 timmar i mitt recept, ska man ha den fastare så kan man bli tvungen att koka den i upp till 4 timmar, nene så roligt ska vi inte ha people! Att jag säger att de är ett odjur är att jag precis läste på internet att aset kan explodera om man inte ser till att de är vatten över den hela tiden, där av min rädsla.. Så om de hörs en Explosion på Sjöbo i Borås då är det bara jag som försöker göra mitt livs bakverk, nu när ja skriver funderar jag egentligen på varför tog ja på mig den här utmaningen den är ju på liv och död, " lallar vidare på  Lalehs " some die young" haha....well.. jag är i alla fall livrädd varenda gång jag ska gå in ui köket och fylla på vattnet, jag smyger in, utför uppdraget så snabbt som möjligt med en sån där hjälm dom har när dom svetsar  och pyser fort som fan ut ur köket i säkerhet i ett annat rum.. Det här är ju iof också upplagt att falera, va fan jag har bara gjort muffins innan...

fortsättning följer.....