...Living life...

Befinner mig i Portugal och Algarve cup för er som kanske missat detta, jag är precis där jag vill vara, med dom bästa i landet, Det är så förbannat roligt att få representera de blå gula färgerna, ända sen jag var en liten tjej var drömmarna att få spela här stora, det fanns inget som skulle stoppa mig, med världen emot mig med pissiga knäskador och en förlorad pappa petar jag alla motgångar i ögonen, 

Det är verkligen blod svett och tårar som tagit mig hit, extra träningar utöver träningsschemat, extra lagda minuter före& efter träningar, extra träningar på semestern, 2 korsband skador som spolierat två år av mina fotbolls år, jag var 15 år när jag drog mitt vänstra främre korsband tog mig tillbaka, sen drog jag mitt högra främre när jag var 16år, De hade kunnat ta slut där, men jag ville mer, kärleken mellan mig och fotbollen är för stor för att kunna skilja oss två åt, sommaren 2006 lossnade en broskbit från min högra knäskål, det tog nästan 2 år för mig att ta mig tillbaka till fotbollsplanen, min oas, det var det största testet för mig, man visste inte om jag kunde ta mig tillbaka och spela på elitnivå igen, med mycket slit,stöd och underbar hjälp av läkare och sjukgymnast så är jag där jag vill vara, de två senaste åren har jag presterat min bästa fotboll, och jag vill mer jag är hungrig, så länge man är hungrig finns det alltid mer att utveckla, dagen jag lägger av kommer vara den dagen då jag känner att det inte är värt att ha värken, smärtan i knäna längre, eller att jag inte är hungrig längre, eller att jag åker på ännu en knäskada, jag har skrivit tidigare att jag kommer lägga ner min karriär när jag inte tycker fotboll är roligt längre, men jag tvivlar starkt på att den dagen kommer komma, när jag har roligt då presterar jag min bästa fotboll, man måste tycka det är roligt och känna suget när man tränar så mycket som man gör, jag älskar mitt fotbollsjobb jag älskar att gå till jobbet jag älskar mina kollegor, men fotbollskarriären är en sådan kort period av mitt liv, jag njuter mer, 


Estádio Municipal  

kärlek/J