Tomat planta utmaningen - MOT ALLA ODDS-

Jag är en människa som drivs av utmaningar och tävlingar, det har ni säkert förstått vid de här laget, det ger mig kickar att tävla, det är därför man blir riktigt förbannad och knappt kontaktbar när man förlorar, sitter och analyserar ut i fingertopparna vad man gjorde bra, vad man kan göra bättre, vad man gjorde riktigt dåligt, jag är helt enkelt skit sur när jag förlorar,

Jag var ute hos min pappas kusin och hans familj på söndags lunch i helgen, skit mysigt, en riktig sweet escape, man behöver inte åka långvägas för att hitta lugnet, jag behövde verkligen de, är så stressad över mitt knä, men nu till "utmaningen" innan jag ska gå blir jag på kastad en planta, min tanke var och herregud jag kommer döda den, Lars- Åke vet inte vem han skänker sin svarta tomatplanta, jag hoppas han inte ska ha tillbaka den, för oddsen för att han någonsin kommer att få den här lilla rackarn är låga, ska fråga min vän på svenska spel vad de kan bli för odds. Jag har tre gröna växter sen innan som man måste frysa ner eller något för att kunna döda, nedå jag är tydligen på god väg såg jag här om dagen, växter har liv va? dom lär gråtit va heter de där nu igen ja klorofyll eller? när dom såg att jag stod i kassan med dom…

Men jag har bestämt mig jag ska gå in helhjärtat i denna tomatplantas liv, jag ska bli som Jean Reno i filmen LEON, han ligger nästan med sin planta genom att putsa den varje dag, blöta ner den, prata och ställa den i solljus, har ni inte sett den gamla dängan så ska ni se den, den är jävligt bra, plus att ni kommer förstå hur jag kommer uppfostra denna plantan…

som sagt jag lär ha många tvivlare i ryggen gällande de här framförallt min mamma som sett mig plåga och mörda växter genom åren.. men mamma jag ska göra dig stolt, välkommen hmm Don Tomaso döper jag han till, eller är dom honor? Någon har nämligen inte haft biologi, eller var de när man tryckte ner luppen i äckligt vatten? Whatever en utmaning är alltid en utmaning...

Wish me good luck!Don Tomaso


   

oj, va de så illa? ser ut som någon av mina katter uppskattar dessa lite mer, kan man bli anmäld för växtplågeri? isåfall… *living on the edge*

Kärlek /Johanna