Undrar och funderar ofta på hur du har det pappa uppe where the streets have no name..

Jag känner som Melissa Horn sjunger "Jag kan tänka tills de knappt finns något kvar, jag har känslor utan uppehåll"

Har hängt upp min favorit bild på pappa över min byrå i sovrummet, 

men bilden är fortfarande färsk på hornhinnan när pappa drar sina sista andetag framför mig, jag ligger jämte honom och kan bara se på när han sakta försvinner fysiskt ur mitt liv, jag vet att om några år så kan jag se det som något vackert, men de går inte, för där och då ville jag bara rädda honom, jag ville vara hans hjälte så som han alltid var min, pappa jag älskar dig, snälla kom tillbaka till mitt liv.

sitter i min soffa medan regnet öser ner, egentligen vill jag bara gå ut och ställa mig mitt i de, känslan över att inget spelar någon roll längre sveper förbi ofta men försvinner som en snabb vindpust, och de är tur de för jag skulle inte klara av att ständigt leva med den känslan..

Pappa fick mig att känna att jag var världens vackraste, han tittade alltid på mig med stolthet, han var alltid rädd om mig, sa alltid att jag skulle ta det försiktigt när jag skulle gå ut, jag saknar hans ord, han fick mig att känna att jag var pappas prinsessa,pappas flicka!

Har funderat så mycket de sista, om jag någonsin får träffa pappa igen, de är ju för fan ingen som vet, de hade vart en sån tröst om man hade vetat, blir så arg av bara tanken…Jag får bara gå och hoppas livet ut tills de är min tur, vem fan har kommit på de här! Hallå jag vill prata med den personen!!


Äntligen så är pappas vackra gravsten på plats, det är en sådan vacker plats, en plats där man kan slå sig ner och bara minnas våra varma och fina stunder.

Varje gång jag tittar på bilder på pappa börjar jag gråta, för allt är så overkligt, han utstrålade sådan värme, och nu när jag ser han på kort ger han mig en varm känsla, jag blir stolt när jag ser hur fin han var, hur stolt jag är över att fått växa upp under hans vingar, och format mig, den glada känslan han spred omkring sig, han skänkte så mycket lycka..

Den här låten fanns med på pappas begravning, texten har fått en viktig betydelse för mig, för när jag hörde den första gången så stämde den in så mycket på mitt och pappas band… pappa jag älskar dig!


Kärlek// Johanna