--Vår kärlek kan aldrig dö--

Det går fortfarande dagar då det bara känns att pappa är iväg någonstans för att snart komma tillbaka igen, men inom en hundradels sekund kommer de hårda slaget i ansiktet när verkligheten intar, det går inte att beskriva, tårar rullar, saknaden känns tydligt i bröstet. Jag och mamma vaknar med samma känsla varje dag, vår största kärlek ler inte tillbaka mot oss längre, vi vaknar bara av vackra bilder ,mamma är stark, hon vaknar och somnar ensam varje natt, Jag älskar dig mamma.

Idag var det första gången som jag orkade gå igenom våra gamla fotoalbum, det är så många vackra minnen och bilder, bilderna talar sitt tydliga språk man får de svart på vitt "pappas flicka" jag ville göra allt som pappa gjorde när jag var liten, klippa gräset, grejja i landet, tvätta bilen, spela fotboll. Samtidigt som tårarna rullar när jag går igenom korten känner jag en stolthet och uppskattning att jag vuxit upp i en kärleksfull familj där jag alltid sett och fått uppleva min mammas och pappas kärlek till varandra, genom ständiga kyssar, kramar, varma ord. Pappa avgudade sin fru min mamma, såg alltid hans blickar till henne jag jämför samma blickar mot mig när jag hade spelat och framgången i fotbollen, men också stoltheten att bara se på mig när fotbollskorna var borta, jag älskade dom stunderna när jag kände hans stolthet över mig sin dotter, han gav mig då den där kramen  som bara han kunde ge. Den var alltid så varm, så äkta och välmenande.

Jag hoppas att jag en dag får höra, du är så lik din pappa, för att jag vet att han var den mest snällaste och omtänksammaste människan på jorden.

 de pappa gjorde, ville jag med göra...

Idag hade jag aldrig grisat med fisk sådär..

  mina fina Lyckliga föräldrar


Den här texten är så fantastiskt fin, de är så mycket samma känslor, önskar så innerligt att jag kunde få spela upp denna texten för pappa, men ni som fortfarande har er kvar, hylla honom genom att spela denna för honom… Ta er tid och lyssna och läs texten..

skillnaden att jag aldrig mer får krypa upp hos dig när jag mår dåligt, är besviken eller blir sårad…. de enda jag gör är att jag håller kvar vid den känslan jag fick av dig när jag gjorde det, men jag kramar mitt hjärta istället…

Tiden går, men minnena består, älskar dig pappa<3

Kärlek/ Johanna