Min alla hjärtans dag

Högtider är halv jobbiga, det saknas någon här hemma, pappa saknas,  hjärtat börjar värka direkt när jag tänker på det, pappa mitt hjärta, önskar du fanns här hos oss, du hade kramat oss och skratta och myst med oss. 

1. Ville träffa mamma, det var så längesen,har vart på resande fot så mycket på sista tiden,så jag bestämde mig för att sätta mamma framför allt annat idag, hon är ju mitt lilla hjärta, ett hjärta jag är stolt över. hon är så stark, så jag åkte till Borås direkt efter sista träningen idag, stannar till torsdag morgon, känns mysigt att få vara hemma hos henne. Vet att hon tycker de är lika mysigt som jag. Fick en gosig mysig kofta av henne, tack mamma.

2.Uttagningen till Algarve cup släpptes idag, och där visades mitt namn upp, mamma ringde mig innan träningen och grät i telefonen, jag blev orolig över att de hänt något, det värsta har ju redan hänt för två månader sen, va är det nu tänkte jag, ne hon var bara så himla glad att jag kom med, glädje tjut, - du har kämpat så, är så stolt och glad för din skull

Ja det har jag och det gör jag dagligen, de sista åren som kommer här som jag kommer spela, vill jag få ut så mycket som möjligt, jag tänker utvecklas, och de tar jag eget ansvar över, genom att köra 2 extra pass i veckan, som jag har skrivit tidigare så är det vid sådana här tillfällen som man blir påmind om att pappa inte finns längre, för de första ja tänker på är att jag vill ringa och berätta höra hans sanna varma glädje, samt att han springer runt i hela Borås och berättar, 

Det är de här jag vill, det är i landslaget jag vill vara, jag vill detta så jävla mycket, mycket tårar och slit ligger bakom framgångar, och tillslut så får man utdelning för allt, precis som nu, jag tycker det är stort att representera sitt land att få dra på sig den blå-gula tröjjan, det är få förunnat att verkligen få spela med de bästa brudarna i Sverige, och framförallt stoltheten att man är en bland dom. Jag är otroligt glad! Och ett stort tack till alla som messat och skrivit på fb, tack för stödet och er glädje över andras framgångar.

3. Fick ett fantastiskt fint armband av Adam, blev så glad, precis vad jag ville ha, det är så läckert, tack älskling, 

http://www.dyrbergkern.com/

4. Bestämde mig för att ge tillbaka lite kärlek till mina goa lagkamrater, som är så gulliga mot mig, så jag slängde ihop super goda morots muffins, bakverk är min sämsta sida när de gäller att koka ihop grejer, men de blev succé, Skönt!


Kärlek/J