Idag är det 3 månader sen jag förlorade pappa, var hemma i Borås för att krama mamma, har vart ifrån henne alldeles för länge.. Minnen dök upp direkt när jag kom hem, ingen pappa som kom och mötte med sitt fina leende och varma kram, jag saknar den där speciella kramen, jag saknar pappa. jag lade mig på hans sida av sängen för att bara minnas han, minnena och känslorna är ännu ljumna, minns de som igår när jag stod på pappas knän och balanserade medan han höll mig i armarna och han tog tid hur länge jag kunde stå eller hur han gjorde flygplanet på mig, ni vet när man har benen i luften och fötterna i magen så man flyger. Jag önskar dagligen att jag kunde vrida tillbaka tiden och få vara liten igen så jag hade kunnat få ha pappa i mitt liv igen i många år till.

Men jag kan ju inte de, jag har bara minnen kvar, fina roliga vackra minnen, men jag hade velat skapa fler, varför fick jag inte fler tillfällen, varför just nu så här tidigt, pappa jag var fan inte redo för detta, och ja nej jag tror inte heller att man kan vara redo, det är bara de att jag älskar dig så jävla mycket.

Jag Adam och mamma gick och kollade Norrby på arenan idag, det var ju skön sol, det kändes bra att ha med mamma, mamma du är Bra! men ja kan inte hjälpa saknaden av pappa jämte mig när jag kollar fotboll, det var ju VÅR grej, Vår Sweet Escape att göra något tillsammans, det var VÅRT intresse, jag älskade varje minut i hans närvaro när vi gjorde sånt här. Vetskapen att veta att det aldrig blir så framöver gör mig trasig, jag är inte hel längre, jag kommer aldrig bli hel igen för den del som ryckts ifrån mig kommer aldrig hitta hem igen. Det gör Ont!

Mamma hittade ett litet kort i en låda där det stod - du är det finaste som finns! Älskar dig/ Kjell

När jag satte mig vid sängkanten idag drog jag ut en låda på pappas sida och där låg gamla videoband , på dom är mina matcher inspelat när jag var liten och de senaste åren, mamma har berättat att när han låg som mest i sängen så var det dom han låg och tittade på, hittade även alla mina vimplar som man får när man spelar en landskamp, dom har han också legat och tittat på. Och det gör mig både ledsen och varm i hjärtat, jag vet att han var stolt över mig, men han visste aldrig att jag var stolt över honom som min pappa, jag fick aldrig den tid att säga det till honom i slutet….

Jag älskar dig pappa, du+ jag = för alltid i mitt hjärta


Jag sitter alltid på pappas plats i köket och äter, och jag sover alltid på pappas sida i sängen, du känns mycket närmre då...Jag och pappa på min 25års dag….fina pappa

Kärlek/johanna