..28år idag Ser ut som 16år har knän som en 70åring..

Ville tydligen slå något rekord, ut fort som fan ville jag och kom nästan ut mellan två sjuksängar..

Barnmorskan gav pappa sin åsikt, jag hade kolsvart hår och en jävla massa dessutom…- Du ska nog kolla upp om det verkligen är ditt barn….hahaha

Hade förbestämt med en liten del av min familj att vi skulle äta en mysig middag efter vår CL match… även fast jag inte spelade den så bestämde vi ändå för att gå och äta gott, så vi bokade bord på mysiga Farellis http://www.joefarelli.com/ och hade min födelsedags middag en dag för tidigt, det var så mysigt, sådana här små saker att samla nära och kära gör mig så varm och lycklig, och att jag råkar ha en så varm/kärleksfull/omtänksam familj/släkt gör det hela så förbannat bra, familjen har alltid vart viktig för mig, och även släkten, För inte alltför längesedan fann jag fina släktingar i pappas kusin Lars-Åke & hans strålande fru Anette och deras fantastiska döttrar Janna & Lisa, jag är så förbannat glad över att de inte bara finns på papper i mitt liv utan att de tillhör mitt liv nu, så varma människor, roliga en familj man blir glad av som ger energi människor man vill umgås med, Janna saknades igår hon var saknad med, sen hade Lisa med sin Kristian en trevlig man!


   

Super snygga Janna & Lisa              Annette & Lars-Åke

Lisa har en mode blogg där hon skriver om allt de senaste, du som är intresserad av det titta gärna förbi http://dailysweetsbylisa.blogspot.se/

Min fina faster Britt-Marie och Farbror Stig förgyllde också min dag igår, de har blivit som bitna nu av mina matcher, kul att de funnit ett litet intresse som de inte visste de hade, så glad när de dyker upp på mina matcher nu, ni är helt underbara, ni är guld värda!!

Sen var jag också glad över att svärmor Ann och svärfar Claudio var med på middagen också, gillar att ha dom omkring mig, fantastiska människor! Självklart var deras ohängde son min pojkvän Adam med också!

Ett stort tack till alla er! Detta måste vi göra om väldigt snart! LIVS KVALITÉ 

 Den jobbiga känslan trängde på, det var en stol som var tom, pappa! Sist vi åt tillsammans alla som var med igår så var min fantastiska pappa med, känslorna smög fram och det var svårt, hans värme leende skratt och omhändertagande fattades, hans sätt att få andra att skratta saknades!

Idag är den första födelsedagen utan pappa, och det gör ont, jag saknar han så jag mår illa, han hade sagt - Grattis Hjärtat och idag får jag nöja mig med hans röst i mitt huvud när han säger det. Mamma hade gjort ett fint grattis kort som hon brukar göra och det tog så hårt att se att det bara var ett namn och att pappas inte längre stod med, sitter här och tårarna rinner ser knappt vad jag skriver..Pappa kom tillbaka in i mitt liv jag behöver dig!!!


Kärlek//Johanna