tryck på play innan du läser så känner du min kärlek och sorg på djupet


Istället för att tårarna på min kind torkar, ja nästan dunstar av sommarens sol när de rinner nerför min kind är det nu kylig november månad, istället fryser tårarna till is när jag går mina kvällspromenader,allra mest rinner dom då det är en sådan där fin natt och stjärnorna och månen syns, då tänker jag på pappa världens finaste pappa, det gör ont när tårarna fryser de värker precis som i mitt hjärta när tankarna på pappa träffar mig som ett knytnäveslag i magen.

på väggen hänger pappa så vacker, i mina minnen finns han fortfarande vackert kvar, Gravstenen är så jobbig att se på, jag vill inte att hans namn står där, jag kan bara inte acceptera att pappa är borta jag vill inte det, vi skulle ju ha så många fler år tillsammans..

Pappa

 


Jag tror att när du låg i den där hemska sjukhussängen och hade de där kala vita väggarna runt dig, så tänkte du tankar och undrade säkerligen saker som tex hade jag haft ett bra liv en bra uppväxt, jag antar att du säkert hade frågor som du ville ha svar på, precis som jag ,innan du drog dina sista andetag, jag önskar jag fick dessa frågor så jag kunde svara på varenda fråga hos dig nära dig, så att du kunde somna in på ett fint och tryggt sätt då stunden var kommen 

när jag tänker på att du somnade ensam de där kvällarna innan, så gör det ont, men det som räddar mig från att inte känna mig totalt värdelös är att jag var hos dig och sov nära dig dagen du inte orkade mer, pappa jag behöver dig,

du gör mig till en bättre människa även när du är borta, det är sant, för minnen och ord från dig är inlindat i mitt hjärta ord och minnen av dig gör att jag ens orkar leva varje dag...

jag tror man aldrig kommer leva på riktigt om man inte älskar från hjärtat, det är därför jag trots att du lämnat mig kan leva vidare, men ibland känner jag mig död, halv, ensam

du behandlade och värnande om mig som att jag var  din ros, du gav mig utrymme att växa, du gav mig alltid styrka inte bara när jag såg ut att behöva den utan alltid och de fick mig att känna trygghet hela tiden, du öppnade dörrar som egentligen var låsta i min värld var du den bästa.

varje gång jag tvivlade såg jag in i dina ögon dom skrek att jag inte behövde tvivla utan att du behövde säga något.

drömmer om att du viskar i mitt öra att du alltid kommer finnas hos mig och torka mina tårar när livet visar sin kalla sida, men när jag vaknar får jag en otäck otrygg känsla och jag vill bara blunda somna om så jag får se dig och träffa dig igen.

jag kommer få leta länge tills jag finner vägen att kunna gå vidare med mina sår, nu får du vägleda mig med din själ, även fast du inte finns är vår kärlek oövervinnerlig,

 


Imorgon är det fotbollsgalan, minns när vi satt hemma och skojjade sa vi att den dagen då jag blir nominerad då ska jag inte ta med min pojkvän, då ska jag ta med pappa, vet inte om du förstod de pappa men jag skojjade inte, men det blev till verklighet och tårarna rinner när jag nu skriver att om den dagen en dag kommer så är det försent…. pappa jag älskar dig


Amor Vincit Omnia

Kärlek//johanna