Gjorde gorgonzola biffar i torsdags, älskar biffar,men ja kände att jag hade tröttnat på vanliga,* självklart inte dina pappa* så jag hittade ett ljuvligt recept på matdagboken.se , det slutade med att jag även käkade det till frukost, det blev dessutom en matlåda till Adam, så han blev mätt och snäll,

LCHF/ Gorgonzola biffar 4port.

Ingredienser:
600g Köttfärs nötfärs 
1 st Ägg rått
150g gorgonzola, kan även ha ädelost, eller smula fetaost
 100g Valnötter( om man vill ha det i salladen)
1 tsk salt
1 krm peppar

ugn på 200grader, Blanda färs, ägg, salt och peppar i en skål. gör fyra stora bollar. Gör ett hål i mitten och peta in 2 msk ädelost och rulla till en boll sen platta till. Du kan lägga biffarna på bakplåtspapper och grädda i ugnen 20-25 min. steka går också bra men man slipper stänket i pannan,

servera med en god sallad, kör man ädelost är det ju gott med päron och valnötter, osten som blir över knan man strö över salladen,
smaklig måltid vänner!