Okej,

Jag erkänner jag är väldigt svag för bullar, goda saftiga bullar, vaniljbullar är nog min favorit, men eftersom jag inte längre kränger i mig en massa socker så blir de sådant här väldigt sällan, Jag har bestämt att om det absolut drar i bull tarmen så får jag kränga det en dag i veckan, inte för att jag inte är manisk utan för att jag vet att kroppen inte behöver sådan "skit" dygnet runt, Men dagarna då jag äter detta så är det ju självklart godast att göra de själv, som på alla hjärtans dag gjorde jag morots cupcakes med glasyr på, åh herre jävlar vad goda dom var,

Men nu råkar det va så att jag är berikad att ha en fin vän vid namn Jasmina, Jasmina har en så sjukt mysig bakblogg då hennes förebild är Leila i "Leila bakar" så förstår ni vilken nivå hon kör på, inte som mina halvdassiga verk som jag lagt upp någon gång, typ "jagförsökerverkligenmeddethärbakverketmendetgåråthelvete" 

Därför så glider jag alltid in på hennes blogg för att kolla hennes senaste smarriga inlägg, höjden av läskande, men samtidigt så planerar jag inför min "bulldag" att detta ska jag göra, jag har blivit för fin för kanelgifflar nu när man hellre gör det själv, och de är fan så mö roligare än att riva upp en påse bara! (även fast dom är hyffsat goda)

kolla in hennes  bilder, det säger ju allt… jag är så glad, för när jag kommer hem från Portugal så ska jag ha en bak kväll med henne… de borde ni också göra, samla ihop ett gött gäng och baka!,

här följer några bild uttdrag från hennes blogg, gör era bull&kak hjärtan en tjänst, hon väljer bara ut de allra godaste sakerna..

GOO JASI!!

http://petitepatisserie.blogg.se/index.html

Blåbärsbullar

Dom är så himla mysiga, fräscht med blåbär!

Semlor

Man får göra med vanilj i, mandelmassa hater är jag


Tiger cupcakes

Choklad toppingen gör ju hela grejen


      

Cake pops

Dessa ser så jävla mysiga ut….me like….måste testas!!!


vaniljbullar

Mina personliga favoriter "mormors hosta" heter de i mina kretsar


Kärlek/J