LIVET VS. MIG 1-2

De tog lite tid innan jag skrev ett blog inlägg om de underbara telefonsamtalet från Dennerby…. men här kommer känslorna på print..

Mina vänner det här är så fantastiskt stort så ni anar inte,jag tror att man måste uppleva ett OS för att verkligen förstå det, jag är berikad av att fått vara med på ett tidigare nämligen Peking 08, men den här gången är de på andra premisser jag är i 18 truppen, äntligen fick jag ett glädjande besked mitt i all min sorg, äntligen ler livet tillbaka på mig,

Efter första matchen med klubben i år stirrade jag på den här bilden

 


men det har vart en vansinnigt jobbig tid med mycket hårt slit bakom, Hade de inte vart för min fantastiska sjukgymnast Karin, världens bästa Leif Swärd som trollade med mitt knä när jag trodde allt var kört, för då var det verkligen ett mörker för mig, jag vill också tacka min underbara mamma, mina vänner (min familj) men för en gångs skull tackar jag mig själv, 


De gick dagar när jag tvivlade, men uppenbarligen fler dagar där jag trodde på det, Jag har vart inne i en period där jag tyckt att livet vart så orättvist mot mig, och de klart att det inte är så förbannat konstigt jag har förlorat någon så speciell, och sen förlorade jag även de näst bästa för en period FOTBOLLEN, man blir en ofrivillig individuell idrottare när man kör rehab, de är du mot din skada, bara de skriker FAAAAAAAN…. men än en gång visar jag lång fingret åt livet, och det verkar som de börjar fatta att de spelar ingen roll va livet ger mig för utmaningar Jag ska klara av de på ett eller annat sätt, men de har som sagt inte vart lätt, och de kommer det aldrig bli… jag vet att jag kommer bli tvungen att gå igenom mycket mer utmaningar i livet.. just nu försöker jag bara unna mig själv att njuta i nuet..

När jag kände minsta lilla tvivel lyssnade jag och läste jag den här texten.. det gjorde att jag hela tiden påmindes om min inre styrka..

 


***

Nuet för mig just nu mina vänner är att jag väldigt snart skede kommer att få vara med om ett OS, befinner mig just nu i Coventry, imorgon spelar vi vår första match i gruppen mot Sydafrika, det är en fantastiskt stämning i truppen, de ska bli så fantastiskt roligt att de drar igång,

***


Ett stort tack till alla ni som skriver värmande ord, som glädjs åt min framgång, de är ett utav de finaste man kan göra att glädjas med andra, ett stort tack till er som också delar med er av er sorg, när jag framförallt skriver om min egen, ni hjälper mig i mitt sorgarbete, jag känner mig inte lika ensam när ni delar med er! NI är BRA!

Kärlek// johanna